Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun dizisinin Rıfat Ayaz’ı erken göçtü, akıllarda bir yaradır Bora Akkaş!

Kurşun dizisinin Rıfat Ayaz’ı erken göçtü, akıllarda bir yaradır Bora Akkaş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bora Akkaş, Kurşun’da neydi Tutunamayanlar da ne oldu?  Kurşun dizisi, bazı senaryo hataları olmasa çok iyi bir yapım olarak ekranda boy gösterebilirdi. Ancak Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Bora Akkaş, Berrak Tüzünataç, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık ve Sarp Akkaya gibi usta isimlerin buluşmasına rağmen, ekranda sadece 6 bölüm kalabildi.

Dizinin en dikkat çeken karakteri ise kuşkusuz Bora Akkaş’ın canlandırdığı Rıfat Ayaz idi… Babasına, arkadaşlarına, ailesine, soyadına ihanet eden bir adamdı Rıfat…

Can düşmanlarına hizmet eden, ailenin yüz karası ve dizinin de en dikkat çeken karakteriydi…Bora Akkaş çok iyi performans sergilediği yapımda fenomen olmayı bile başarabilirdi ama süre yetmedi.

Kurşun dizisinin Rıfat Ayaz'ı erken göçtü, akıllarda bir yaradır Bora Akkaş! 8

Kurşun dizisinin bitmesine birçok kişi Bora Akkaş adına yakalanan bu fırsatın heba olması nedeniyle üzüldü. Şimdi ise ünlü oyuncu TRT1 ekranında Tutunamayanlar isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Her rolüne ayrı bir hava katan Akkaş, yine başarılı olacaktır. Ama akıllarda Rıfat Ayaz gibi hikayesi ile herkesi çok etkileyecek bir fırsatın kaçmış olması kaldı.

Bora Akkaş, Tutunamayanlar dizisinde Yağız olarak ekranda yer alacak. Peki kimdir bu Yağız?

Yağız (Bora Akkaş): Ablası Belgin’le birlikte yaşayan Yağız, çocukluğunda Tarık ve diğerlerinin kendini dışlaması nedeniyle mahalleliye fakirler gibi yaşadığını göstermeye çalışan bir gençtir. Tarık’ın gözüne girmekte zaten başarısız olan Yağız’ın İrem’e karşı hissetmeye başladığı aşk Tarık’ın kendisinden daha da uzaklaşmasına neden olur.

Kurşun dizisinin Rıfat Ayaz'ı erken göçtü, akıllarda bir yaradır Bora Akkaş! 9