Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi, 269. bölümüyle izleyiciyi mest etti

Kurtlar Vadisi, 269. bölümüyle izleyiciyi mest etti

tarafından ker_def

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 269. son bölümü ile yine nefesleri kesti. Kurtlar Vadisi Pusu 269. yeni bölüm ve yeni bölüme dair tüm ayrıntılar haberimizde…

3 yıldır reyting listesinin zirvesinden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm için heyecan dorukta. Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 269. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli ve Ertan Saban’ın paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile ekrana kilitledi.

Ünlü oyuncu Ayla Algan Kurtlar Vadisi Pusu dizisine katıldı.

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’ya yeni bir oyuncu katıldı. Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği, Doğan Ümit Karaca’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Ertan Saban ve Erhan Ufak gibi isimlerin paylaştığı diziye, son olarak O Hayat Benim dizisinde yer alan Ayla Algan dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine sezon başında ise Ertan Saban ve Defne Samyeli katılmıştı. Defne Samyeli dizinin yeni sezonunda inatçı ve mücadeleci bir karaktere sahip olan ajan Zeynep’i canlandırıyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Polat Alemdar’ın Safiye ve Elif’i ziyareti, Erhan’dan gelen önemli haber üzerine kesildi. Hastanede ele geçirilen hard diskten çıkan bilgilerdeki şifreyi çözen Polat, Gölge’nin izini sonunda buldu. Polat Alemdar’ın yeni düşmanı Gölge ise, Ortadoğu’da kurmayı planladığı yeni devlete destek verecek Türkiye’den işbirlikçiler arıyordu… Karanlık planların bir parçası olmayı kabul eden Zeynep ise kendine geçmişini hatırlatan sürpriz biriyle karşılaştı.