Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi dizisinde hiç olmayacak şey oldu!

Kurtlar Vadisi dizisinde hiç olmayacak şey oldu!

tarafından ker_def

kurtlar10

Gölge, Ortadoğu’daki dengeleri boza dursun Polat da onun dengesini bozmak için operasyona başladı bile… Plan gerçekten şahaneydi. Nakliyeciyi polise vermek de çok akıllıcaydı ama kargonun içine niye Polat giriyor yahu? Gelecek bölüm adına bizi heyecanlandırmak için mi? Ölme ihtimali olabilen birini koysaydınız daha çok heyecanlanırdım. Mesela tam Yasin Komutan’ın yeriydi. Polat daha önce de düşmanın eline geçmişti ama hiç bu şekilde geçmemişti. Bu dizide herkes paket oluyor da bir gün Polat’ın da paket olacağı hiç aklıma gelmezdi. Yine de paketi teslim alacak kişi için şimdiden üzülüyorum.

Son olarak gelelim o kısa ve güzel ana… Sosyal medyadan aldığım tepkilere bakarsam Tilki’nin tekrar kafasını uzatması şaşkınlık yarattı diyebilirim. Demek ki hiç beni okumuyorlarmış. Hayal kırıklığına uğrasam da hiç bozmadım. Zira biz RaniniTv kesimi olarak ölmediğini biliyorduk. Bu konuda çok tartıştık ve genel kanımız ölmediği yönündeydi. Fakat bu kadar erken bekliyor muydum? Kesinlikle hayır. Yine de güzel oldu. Bakalım intikam hırsı Tilki’nin gözünü ne kadar kör edecek…

Kurtlar Vadisi Pusu 270. Bölüm paket halinde bu şekilde bitti. Haftaya merak ettiğimiz çok fazla konu var ama 268. bölümün tadını yine alamadık. O bölüm tesadüf olamayacak kadar farklıydı. Şurası çok net ki, o bölümün senaryosu yazılırken her ne yaptılarsa iki haftadır onu yapmıyorlar. Eğer 268. bölümü hiç izlememiş olsaydık bu bölüm için “kıvamında bir bölüm” yorumunda bulunurdum ama 268’den sonra hep biraz eksik kalıyor. Vadi umarım bu eksikliğe alışmamıza izin vermez.

Samed Aslan / ranini.tv