Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar hem kazandı hem kaybetti

tarafından ker_def

kurtlar2

Gecenin kazananı Polat olsa da hükmedeni Gölge oldu. Bu yüzden de keyifler gıcırdı. Kimseyi kırmak incitmek istemem ama fraulein Sara Kurtlar Vadisi Pusu’da uzun zamandır gördüğüm en güzel kadındı. Irak’ın ortasında belli ki Gölge’nin tedavisiyle uğraşmış. Bu akla mantığa sığabilecek bir şeydi ama ardından gelen Jurgen işleri değiştirdi. Biz Ra diyorduk, işin altından Almanlar çıktı. Hoş, Ra’yı İngiliz görüyoruz ama İngiltere kraliyeti de aslen Almanlardan geliyor. Hepsinin kökenleri Habsburg hanedanlığına dayanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun son sezonlardaki genel söylevinin “Dünya’yı hanedanlar yönetiyor!” olduğunu düşünürsek durumu bu açıdan kurtarıyorlar.

Gölge’nin kendi yarasını açarken “sana açtığım yaraların yanında lafı mı olur Polat” repliği gerçekten güzeldi. Bu adam keyiflenince de karizmatik, sinirlenince de karizmatik. Gölge’ye ara vermek iyi gelmiş fakat bölüm boyunca ne yediğini bir türlü anlayamadım. Keşke bir diyalogla ne olduğu açıklansaydı. Zira benim gibiler mağdur oluyor. Twitter’de sorduğumda gelen cevaplar bonzai ve dere otuydu ki bu da aklıma gece gece otlu poğaça’yı getirdi. Bundan bize ne diyebilirsiniz ama bu yazıyı sabah sabah ilk Ranini okuyacak da aklına düşsün, canı çeksin diye yazıyorum.

Petrol boru hattı fikrini ilk duyduğumda korkmadım desem yalan olur. Malum, gün geçmiyor ki dış basında IŞİD petrollerinin ülkemize geldiği üzerine bir haber çıkmasın. Böyle bir ortamda Irak’dan Türkiye’ye kurgu olarak dahi petrol getirmek hiç akıllıca olmazdı. Başka dizilerde buna kurgu diyebiliriz ama Kurtlar Vadisi’nin vizyonu bu bahaneye sığınamazdı. Neyse ki onlar da bu tehlikeli konunun içine dalmaktansa sınırlarında dolaşmayı uygun görmüşler. Bir boru hattı var, evet, ama daha yapımı bile bitmemiş.