Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’ni hatırlatan yeni dizi Yalnız Kurt, atv’nin yeni kozu olacak!

Kurtlar Vadisi’ni hatırlatan yeni dizi Yalnız Kurt, atv’nin yeni kozu olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt isimli atv dizisini heyecanla bekleyen bir izleyici grubu var. Yapımcı Osman Sınav’ın titizlikle hazırladığı bir proje olması Yalnız Kurt’u öne çıkartıyor.

Dizi için daha önce yayınlanan 2 fragmana ilgi büyük olmuştu. Şimdi de üçüncü fragman yayınlandı ve heyecan iyice arttı. Devlette perde arkasında yaşanan olayları anlatan Kurtlar Vadisi’nin ilk sezonunu andıran bir dizi olarak Yalnız Kurt birçok izleyicinin dikkatini çekti.

Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin fragmanlarını izleyenler Kurtlar Vadisi’nin ilk dönemdeki tadını verebilecek bir yapım olduğu konusunda fikir beyan ediyor.

Kurtlar Vadisi'ni hatırlatan yeni dizi Yalnız Kurt, atv'nin yeni kozu olacak! 8

1956 yılında Türkiye’nin NATO’ya girmesi ile başlayan süreç ile birlikte ülkemizde yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı getirecek olan dizinin bir hayli düşündüreceği de kesin…

Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi önemli oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizinin üçüncü fragmanı da çok etkileyici oldu.

Kurtlar Vadisi'ni hatırlatan yeni dizi Yalnız Kurt, atv'nin yeni kozu olacak! 9

Yapımcı Osman Sınav, yeni dizisi için söylediği şu sözlerle de dikkat çekti: “Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi.”

İşte “Yetim kurtların hayatında aşka yer yoktur” şeklindeki sloganı ile dikkat çeken Yalnız Kurt isimli yeni atv dizisinin üçüncü fragmanı: