Ana sayfa Sosyal Medya Kurtlar Vadisi’nin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur kariyerinde bir ilke imza attı!

Kurtlar Vadisi’nin Savcı Leyla’sı Çiğdem Batur kariyerinde bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, Kurtlar Vadisi dizisinde Savcı Leyla karakterine hayat vermiş ve akıllarda da bu rolü ile kalmıştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz haftalarda çekimleri tamamlanan Bizimkisi Bir Ah Hikayesi isimli sinema filminde kariyerinde bir ilke imza attı.

Katıldığı ödül töreninde “yılın en iyi sosyal sorumluluk projesi ödülünü’ alan ünlü oyuncu, sinema filminin çekimlerinde de çok eğlendiklerini açıkladı. Sert karakterin üzerine yapıştığı değerlendirmesinde bulunan Çiğdem Batur, bu noktada Kurtlar Vadisi dizisindeki Savcı Leyla karakterine de gönderme yapmış oldu.

Malatya’da çekimleri yapılan sinema filminde Şahin Irmak, Bora Cengiz, Çetin Altay, Ayhan Taş gibi isimlerle bir arada kamera karşısına geçen Batur, çok eğlendiklerini açıkladı. Kariyerinde sinemada komedi rolü oynayarak bir ilki de gerçekleştirdiğini ifade eden Çiğdem Batur, “Açıkçası ilk defa filmde bir komedi oynuyor olmaktan çok çok mutluyum. Çok güzel bir iş oldu, çok keyifli bir iş oldu. Biz çok güldük” açıklamasını yaptı.

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur kariyerinde bir ilke imza attı! 8

Tiyatroda komedi oynadığını hatırlatan Çiğdem Batur, bir sinema filmi olarak ilk kez komedi rolünü canlandırmaktan dolayı çok memnun kaldığına vurgu yaptı.

Sert rollerle bilindiğinin altını çizen oyuncu, “Komedi oynuyordum ama o sert karakterin çok fazla bana yapışmasından kaynaklı” diye vurgu yaparak Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Savcı Leyla karakterine de gönderme yaptı.

Filmin montaj aşamasında gördüğünü anlatan Çiğdem Batur çok heveslendiğini ve vizyona çıkması konusunda da çok heyecanlı olduğunu söyledi.

İzleyicilerin de filmden çok memnun kalacağını ve gülmeye ihtiyacımız olan şu dönemde herkesin memnun kalacağını belirtti.

Instagram hesabından ödül törenindeki kıyafeti ile pozunu paylaşan ünlü oyuncu, tam da doğum gününde böyle bir ödül almanın kendisini çok mutlu ettiğini anlattı.

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur kariyerinde bir ilke imza attı! 9

Çiğdem Batur, mesajında şöyle yazdı:

“Tam da doğum günüm gecesi çok anlamlı ve özel bir ödül aldım. #LambayaPüfDe şarkısıyla “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülünü aldık. Uğruna mücadele ettiğin bir şeyin görülmesi, duyulması ve desteklenmesi nefis bir şey. Bu sayede çok daha hızlı yol katediyoruz. Kızlar sesinizi çıkarın; duyan oldukça, sinen de çok olacak ve biz bu haklı mücadelemizin galibi olacağız. Siz şarkımızı dinledikçe şiddet gören ve tacize uğrayan kadınlar seslerini duyurmaya devam edecek.”