Ana sayfa Sosyal Medya Tuğçe Açıkgöz için Bir Küçük Gün Işığı dizisi bir kalp sıkıntısına dönüştü!

Tuğçe Açıkgöz için Bir Küçük Gün Işığı dizisi bir kalp sıkıntısına dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisinde ismi başrolde geçmese bile ortaya koyduğu performans ile Tuğçe Açıkgöz’ün adının bir hayli konuşulduğu ortada. Oyuncu, canlandırdığı Dila karakteri ile hikayenin en gıcık kapılan ismi konumuna geldi.

Çocuk oyuncu Azra Aksu’nun canlandırdığı Güneş karakterinin gerçek annesi olan Dila, kızının kendisini sevmesi için ona ceza vermeye başladı. Tabii ki bir çocuğun, annesini sevmesi bir kalp işidir. Çocuklar ayna gibidir ve siz onlara nasıl davranırsanız bunu aynen onlarda görebilirsiniz.

İşte Dila karakterinin dizinin hikayesinde kızı Güneş’in kendisini sevmesi için yaptığı kötülüklere bakınca birçok annenin ekran başında göz yaşı döktüğünü ve ‘böyle olmaz’ dediğini duyar gibiyiz.

Tuğçe Açıkgöz için de çok başarılı bir performans ile canlandırdığı Dila karakteri artık bir kalp sızısına dönüşmeye doğru gidiyor.

Tuğçe Açıkgöz için Bir Küçük Gün Işığı dizisi bir kalp sıkıntısına dönüştü! 7

Tabii ki bu bir dizi ve elbette ki oyuncular rol yapıyor. Ancak dizide rol olan anne ile çocuğu arasındaki sevgisizliğin, gerçek hayatta da olduğunu bilmenin verdiği de bir kalp sıkıntısı var.

Dila gibi ne anneler var ve masum yavrulara ne büyük eziyetler yapıyor. Bu durumlar yıllar sonra belki ortaya çıkıyor, belki hiç görülmüyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Tuğçe Açıkgöz’ün yaşadığı annelik sınavı pek de iyi bir hikaye olmasa da, gerçek hayatta böyle anneler olduğunu bilmek de ayrı bir dert.

Dila, Güneş’i kendisini sevmesi için Güneş’e ceza verecek ve bu durum 6 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 24. yeni bölümde iyice artacak. Tabii ki ekran başındaki izleyicilerin yine gözyaşı dökeceği ve yine Dila’ya karşı Elif’in kazanmasını isteyeceği anlar yaşanacak.

Elif karakterinin 24. bölümde içine düşeceği büyük duygusal kırılmalar da izleyicileri fazlasıyla etkileyecektir.