Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman 122. yeni bölümde Osman Bey kendisine yeni bir hedef belirledi!

Kuruluş Osman 122. yeni bölümde Osman Bey kendisine yeni bir hedef belirledi!

tarafından ker_def

atv ekranındaki dördüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, nefesleri kesecek 122. bölümüyle 19 Nisan Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek. Kuruluş Osman’da Osman Bey, Köprühisar’ı fethetmek için hamleler yaparken, İsmihan Sultan ise Osman Bey’i engellemek için yeni işbirlikleri yapar.

Osman Bey fütühata devam etmekte kararlıdır, hedefi bellidir. Osman Bey’in Köprühisar’ı almak için yapacağı kilit hamle nedir? Osman Bey içte İsmihan Sultan, dışta Nayman’a rağmen Köprühisar Fethi için büyük hazırlıklar yapmıştır. Fakat Osman Bey’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Her şeye rağmen Köprühisar’ı fethedebilecek midir?

İsmihan Sultan, Osman Bey’i yok etmekte kararlıdır. Bunun için Nayman’la işbirliği yapar. Aynı zamanda da Bayındır Bey’i yanında tutarak Bayındır’a Osman Bey’in konağına suikast yapma vazifesi verir. Hayatı için pazarlığa oturan Bayındır, vazifesini yapabilecek midir?

BENGİ HATUN, İSMİHAN SULTAN’IN TARAFINDA

Bengi Hatun güç için İsmihan Sultan’la yan yana durmaya devam eder. İkilinin yeni planı nedir?
İSMİHAN SULTAN, MÜHRÜN PEŞİNDE

İsmihan Sultan, Cengiz Han’ın mührünü almakta kararlıdır. Bunun için yapacağı hamle nedir?

OSMAN BEY’İN KAYBI!

Nayman, Osman Bey’in savaş karargahını basarken öte yandan konağa baskın verilir ve ortalık yangın yerine döner. Bu yangında Osman Bey nasıl bir kayıp verecektir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.