Ana sayfa Dizi Haberleri Senaristler yazıyor, Berk Atan oynuyor ve Gönül Dağı dizisi onların sayesinde ayakta duruyor!

Senaristler yazıyor, Berk Atan oynuyor ve Gönül Dağı dizisi onların sayesinde ayakta duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında bazı izleyicilerin artık hikayesinin farklılaşması gerektiğini ve hep benzer şeyler yaşandığı eleştirilerini yaptığı Gönül Dağı dizisi, reytinglerine bakıldığı zaman gücünden bir şey kaybetmemiş olduğunu görebiliyoruz.

Üçüncü sezonu devam eden dizi, aynen ilk iki sezonda olduğu gibi Cumartesi akşamlarının bir numarası. Ayrıca reytinglerde tüm kategorilerde çift haneli oranlar alarak yine sezonun en başarılı projelerinden birisi olarak anılıyor.

Yalı Çapkını dizisinin muhteşem yükselişi olmasaydı, bu sezonun en çok izlenen dizisi olması beklenen Gönül Dağı, Şubat ayı reyting raporlarına göre tüm izleyici gruplarında rakibinin ardından ikinci sırada bulunuyor.

Senaristler yazıyor, Berk Atan oynuyor ve Gönül Dağı dizisi onların sayesinde ayakta duruyor! 7

Yalı Çapkını ve Gönül Dağı dizileri gibi çift haneli reytingler alabilen başka proje de yok. Dizinin başrolünde yer alan Berk Atan ise, Taner karakterine o kadar çok yakıştı ve yıllardır da ekranda o kadar başarılı şekilde rolün altından kalkıyor ki, elde edilen bu iyi sonuçlarda ünlü oyuncunun payı büyük.

Tabii ki senaristlerin ısrarlı bir şekilde Taner karakterini çok güzel bir şekilde işlemeleri de dizinin başarısının ana faktörü olarak gözüküyor.

Karakteri hiç bozmadan, inandırıcılığını yitirmesine izin vermeden senaristlerin Taner’i bugüne kadar çok başarılı şekilde hikayede var ettikleri düşünülür ise, Gönül Dağı dizinin başarısı da daha iyi anlaşılır.

4 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisinin 87. bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşanacak.