Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi bile geriye düştü, Gönül Dağı hala direniyor!

Kuruluş Osman dizisi bile geriye düştü, Gönül Dağı hala direniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında üçüncü sezonu devam eden Kuruluş Osman dizisi, çarşamba akşamlarının bir numarası olmayı sürdürüyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin güçlü hikayesi ve etkileyici reyting performansı bu sezon çok konuşuldu… Oyuncuların da rolün hakkını vermesi ile birlikte Kuruluş Osman, sezonun en başarılı yapımı olarak göz kamaştırdı.

Ancak reyting sonuçlarına bakıldığı zaman en başarılı dizi unvanını sezonun en iyi reytinglerini alarak korusa bile, en istikrarlı yapım olma noktasında Kuruluş Osman’ı geçen bir başka dizi var… TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi sezon içinde tüm izleyici gruplarında çift haneli reytingler elde ederek, çok başarılı bir iş çıkarttı ve buna da devam ediyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, 12’li oranlara kadar reytinglerini çıkarttı. Ancak 13’lü oranlar alabilen Kuruluş Osman, hala sezonun en başarılı yapımı olarak zirvede duruyor. Ancak Gönül Dağı dizisinin her hafta milyonları ekrana taşıdığını, çift haneli oranları koruduğunu ve tüm izleyici gruplarında da benzer oranlar elde ettiğini söylemek gerekiyor.

İşte bu noktada Kuruluş Osman’dan daha üstün gözüken ve daha istikrarlı bir çizgi tutturan TRT1 dizisi, bu sezona adeta damgasını vurdu. Bu kadar güçlü bir hikaye ve bu kadar etkili oyuncu kadrosundan beklenen de zaten buydu.

Gönül Dağı, hala çift haneli reytingler almayı sürdürüyor. Kuruluş Osman ise, 6 Nisan’da yayınlanan 89. bölümde hiçbir kategoride çift haneli oranları yakalayamadı. Havaların ısınmasının da etkisi ile atv dizisinde izleyici kaybı gözüküyor. Gönül Dağı ise şimdiye kadar istikrarlı gitmeyi sürdürdü ve tüm izleyici gruplarında çift haneli oranlarla en istikrarlı dizi görüntüsüyle göz kamaştırıyor.