Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi vurdukça inletiyor, yeni sezon bambaşka geliyor!

Kuruluş Osman dizisi vurdukça inletiyor, yeni sezon bambaşka geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv’nin sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, ikinci sezona başlıyor.7 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak olan 29. bölüm çok etkili sahnelerle geliyor. Dizinin yenilenen oyuncu kadrosunun da etkisiyle, ikinci sezonun çok başka olacağının mesajları fragmanlar aracılığı ile veriliyor.

atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, geçtiğimiz sezon Mucize Doktor ile birlikte en iyi çıkışı yapan dizi konumundaydı. İkinci sezonda da heyecanın hiç bitmeyeceği, aksiyonun bol olacağı sahneler izleyicileri bekliyor olacak.

Dizinin 2. sezon için yayınlanan fragmanlarında savaş sahnelerinin daha profesyonel olduğu, Burak Özçivit’in rolünü çok daha özümsediği, yeni karakterler ile dizinin ilk sezona göre daha da güçlendiği anlaşılıyor.

Görselliği ile olsun, özlü sözleriyle olsun, oyunculuk performanslarıyla olsun Kuruluş Osman bir başka dönüyor…

Kuruluş Osman dizisi vurdukça inletiyor, yeni sezon bambaşka geliyor! 9

Kadroya yeni katılan oyuncular çok güçlü isimlerden oluşuyor. İşte o oyuncular: Cüneyt Arkın, Erkan Avcı, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya.

Kuruluş Osman dizisi vurdukça inletiyor, yeni sezon bambaşka geliyor! 10

Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonu sürprizlerle gelecek. Dizinin yeni karakterlerine ve merakla beklenen görkemli savaş sahnesine dair ipuçları 29. bölüm 2. fragmanında bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisi vurdukça inletiyor, yeni sezon bambaşka geliyor! 11

Reytingleri alt üst eden ilk sezonunun ardından kadrosuna kattığı usta ve yetenekli oyuncularla beklentiyi zirveye taşıyan ‘Kuruluş Osman’; yenilenen mekanları, sürprizlerle dolu hikayesi ve özlenen karakterleriyle bu sezon da çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

işte Kuruluş Osman 29. bölüm 2. fragmanı: