Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit’e büyük katkı yapacak hamle!

Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit’e büyük katkı yapacak hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu öncesinde imaj yenileyen Burak Özçivit, uzun bir aradan sonra kısa saçlara kavuşmuştu. Oyuncu, uzun saçı pek de sevmediğini de yaptığı paylaşım ile ifade etmiş, eşi Fahriye Evcen de onaylamıştı.

İki ünlü isim kameralara yakalandı ve soruları yanıtladı. Fahriye Evcen, eşinin bu halini daha çok beğendiğini belirtti ve “Her halini çok beğeniyorum ama böyle daha çok seviyorum” dedi.

Burak Özçivit, uzun saçın kendisini zorladığını şu sözlerle anlattı: “Tavsiye ediyorum, çok rahat oluyor. Biz senaryo gereği saçı kestirdik. Ama günlük hayatta da benim işime yaradı açıkçası.”

Pandemi sürecinde sakin ve iyi olduğunu belirten Fahriye Evcen, bir hayli neşeliydi. Burak Özçivit, kendisi için de sette de pandemi nedeniyle zorluklar yaşadıklarını ve olabildiğince de dikkat ettiğini belirtti.

Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit'e büyük katkı yapacak hamle! 8

Kuruluş Osman dizisine Cüneyt Arkın ve Tamer Yiğit gibi, Türk Sineması’nın iki önemli jönünün katılması büyük bir ayrıcalık oldu. Bu durum aynı zamanda sette bulunan oyuncular adına da şans. İki usta isimin tecrübelerinden yararlanmak adına Burak Özçivit de bu büyük fırsatı iyi değerlendireceğinin mesajını verdi.

Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit'e büyük katkı yapacak hamle! 9

Kuruluş Osman’ın yeni transferlerini de değerlendiren Burak Özçivit, “Cüneyt baba geldi. Tamer (Yiğit) abi geldi. Sahnemizi çektik onlarla, çok güzeldi. Tecrübelerinden faydalanıyoruz. Bizim için güzel heyecanlar” dedi.