Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinden ezberleri bozacak 120. yeni bölümde Nayman intikam peşinde!

Kuruluş Osman dizisinden ezberleri bozacak 120. yeni bölümde Nayman intikam peşinde!

tarafından ker_def

atv ekranındaki dördüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, nefesleri kesecek 120. bölümüyle 5 Nisan Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek. Kuruluş Osman’da Osman Bey; mührü almak için oyunlar kurarken, Nayman ise intikam planları yapmaktadır. Bengi Hatun; Aktemur’u posta oturtmak isterken, Ayşe Hatun ise bu karara karşı çıkar.

Nayman, Osman Bey’in oynadığı oyunun intikamını almak için her şeyi yapacaktır. İlk adımı Orhan Bey’i karargahına şifa vaadiyle getirmektir. Orhan Bey’i bekleyen tehlike nedir?

OSMAN BEY’İN TUZAK PLANI

Osman Bey, Nayman’ı Yenişehir’e gömmeye kararlıdır. Nayman’dan gelecek bütün tehlikelere hazır olan Osman Bey, Nayman’a karşı nasıl bir tuzak kurmuştur. İkilinin çatışması nasıl sonuçlanacaktır?

MÜHRE İLK KİM ULAŞACAK?

Osman Bey’in hedefi her şeye rağmen bir an önce mührü bulmaktır, kendisi mührü ele geçirmek için nasıl bir oyun kuracaktır? Nayman için ise mühür demek devlet olmak demektir bu yüzden mührü almak için Bayındır Bey’i vazifelendirir. Turgut Bey ise Bayındır Bey’in peşindedir. Mühre ilk önce kim ulaşacak?

AKTEMUR, OBANIN BAŞINA GEÇECEK Mİ?

Bengi Hatun başsız kalan obasında posta Aktemur’u oturtma kararı almış ve bunu duyurmuştur. Bu iş Malhun Hatun ve Bala Hatun’un hoşuna gitmez. Ayşe Hatun ise oğlunun geleceğinden endişelidir. Aktemur posta oturacak mıdır? Bengi Hatun’un asıl gayesi nedir?

KARA EBE, YENİŞEHİR’E GELİYOR

Yenişehir’e herkesi şaşırtacak biri gelmiştir! Ülgen Hatun’un annesi Kara Ebe Feriştah. Gelir gelmez Cerkutay’la tatsız bir karşılaşma yaşarlar. Cerkutay’a kök söktürecek olan Kara Ebe neler yapacaktır?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.