Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine bir kardeş daha geliyor!

Kuruluş Osman dizisine bir kardeş daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisiyle öne çıkan yapımcı Mehmet Bozdağ, üst üste tarihi dizilere yaptığı yatırım ile dikkatleri çekmeye devam ediyor… Kuruluş Osman ile birlikte Diriliş Ertuğrul’un devam hikayesini çeken Bozdağ, dünya standartlarındaki pilato oluşturdu.

Diriliş Ertuğrul dizisi dünyanın dört bir yanına dağıldı ve birçok ülkede yayınlandı. Şimdi ise Kuruluş Osman ile seriye devam eden Bozdağ Film, yeni diziler için de yoğun bir çalışma yürütüyor. Bozkır Arslanı Celaleddin isimli yeni dizinin atv ekranında yayınlanacağı da geçen gün yayınlanan fragman ile duyuruldu. Dizide; yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup edip, Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, gerçek bir kahraman ve devlet adamının hikayesine yer veriliyor.

Harzemşahlar Devleti’nin son lideri Celaleddin Harzemşah’ın hayatı bu dizide anlatıyor. Bozdağ Film yeni bir proje üzerinde daha çalışıyor. tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kuruluş Osman dizisine bir kardeş dizi daha geliyor.

Mehmet Bozdağ, Ak Kızın Destanı isimli dev bir prodüksiyona daha imza atmaya hazırlanıyor. Yeni yayın döneminde izleyicilerle buluşacak dizi için şimdiden atv ile görüşmeler da yapılıyor.

Temmuz ayında sete çıkacak olan ekip 9. yüzyılda geçen dönem dizisi için yoğun bir hazırlığa başladı.

Dizinin hikayesi ise dikkat çekici. Türklerin İslamiyet’e geçiş döneminde geçen hikayenin merkezi Orta Asya olacak. Dağ obalı kimsesiz bir kız ile eli – ayağı tutmayan han oğlunun destansı aşkı bu dizide izleyicilerle buluşturulacak.