Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine ekranların usta oyuncularından biri katılıyor, heyecan artıyor!

Kuruluş Osman dizisine ekranların usta oyuncularından biri katılıyor, heyecan artıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin son yıllardaki en etkili dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, geçen hafta yayınlanan 89. Bölümüyle yine etrafı kavurup geçti. Nefes kesici sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi reytinglerin ardından sosyal medyanın da zirvesine oturdu.

Selcan Hatun’un Osman Bey’den aldığı buyrukla birlikte Cornelia’yı konuşturmak amacıyla zehirlemesi etkileyici sahneler arasında yerini alırken, Cornelia suçlarını itiraf etti ve Mari’nin de intikamı alındı. Öte yandan Selçuklu Sultanı Mesud ve Bizans İmparatoru Andronikos barış anlaşması için Söğüt’e geldiler. Osman Bey aldığı büyük tavizlerle sulh anlaşmasına razı oldu.

Kuruluş Osman dizisine ekranların usta oyuncularından biri katılıyor, heyecan artıyor! 7

#Türkünİntikamı etiketiyle sosyal medyada Türkiye gündeminde yer alan ‘Kuruluş Osman’, reytinglerde de açık ara en çok izlenen yapım oldu. Başrolünde Burak Özçivit, Erkan Avcı, Özge Törer, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Serhat Kılıç gibi başarılı isimleri buluşturan çarşamba akşamlarının sevilen dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Yılmaz oturuyor.

Proje tasarımı ve yapımcılığı Mehmet Bozdağ tarafından yapılan diziye usta bir tiyatro oyuncusu konuk oluyor. Hem tiyatronun hem de televizyon dünyasının başarılı ismi Levent Özdilek, Burak Özçivit’in Osman bey rolüne hayat verdiği fenomen dizide yer alacak. Haziran ayında sezon finali yapması planlanan dizide Leveny Özdilek, “Tekfur” rolünde izleyiciyle buluşacak.