Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisine Osman beyin dişi versiyonu geldi!

Kuruluş Osman dizisine Osman beyin dişi versiyonu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi ikinci sezonuna devam ediyor… Şimdiye kadar 62 bölümü yayınlanan dizinin ikinci sezonunun bitmesine sadece 2 bölüm kaldı. Burak Özçivit’in başrolünde olduğu ve müthiş performans sergilediği dizinin ekibi de yoğun bir sezon geçirdi. Bu yoğun sezonun sonuna doğru gelinirken, son 2 bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Kuruluş Osman dizisinin 2021-2022 sezonunda bazı değişimler ie güçlenerek yoluna devam etmesi beklenirken, bu sezon içinde önemli bir gelişme de yaşandı. Yıldız Çağrı Atiksoy, hikayeye Malhun Hatun karakteri ile katıldı. Oyuncunun diziye hızlı girişi ve zor sahnelerde rol alması ilk başlarda sıkıntılara neden olmuştu.

Berk Oktay ile aşk yaşayan Yıldız Çağrı Atiksoy’un çok yorulması ve güçtün düşmesi sonrasında hastaneye gidip tedavi olduğu da biliniyor. Ancak oyuncu kısa sürede zorlu rolüne alıştı ve izleyiciler de performansını çok beğendi.

Berk Oktay, evde sevgilisi ile birlikte bazı sahnelere çalıştıklarını ve savaş sahnelerinde Atiksoy’un çok ustalaştığını da anlatmıştı. Yıldız Çağrı Atiksoy da youtube da yayınlanan röportajında diziye yönelik hislerini aktardı.

Kuruluş Osman dizisine Osman beyin dişi versiyonu geldi! 1

Malhun Hatun’un aslında Osman beyin dişi versiyonu olduğunun altını çizen Atiksoy, şu sözleriyle dikkatleri çekti:

“Bence kesinlikle Osman’ın dişi versiyonu. Zaten zıtlaşmalarının ve birbirlerinden etkilenmelerinin nedeni budur. Malhun hatun da Osman bey gibi gözü kara, cesur, mantığı ile hareket eden, doğru bildiğinden şaşmayan, her şeyin önüne obasının menfaatini koyan, bu yüzden bu uğurda her şeyi göze alabilecek kadar güçlü bir karakterdir.”

Atiksoy, dizide savaş sahnelerinde sergilediği yüksek performans ile de dikkatleri çekmekte. Malhun hatunun Osman bey ile birlikte kadınlığını keşfettiğini anlatan oyuncu, “Ona hissettiği, güçlü duygular sayesinde yeniden kendisi ile yüzleşiyor, yeniden kendisini keşfediyor. Çünkü tüm bu duygular Malhun hatun için de çok yeni duygular” ifadelerini kullandı.