Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine Yeşim Ceren Bozoğlu’nun gelişi can alıcı oldu!

Kuruluş Osman dizisine Yeşim Ceren Bozoğlu’nun gelişi can alıcı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 24. bölümü 3 Haziran Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde bir sürpriz vardı. Hazal hatun karakteri hikayeye dahil oldu. Yeşim Ceren Bozoğlu da karakteri canlandıran oyuncu olarak Kuruluş Osman dizisini kariyerine eklemeyi başardı.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun daha önce birçok kez canlandırdığı kötü kadın rollerinden birisi daha çok beğenildi… Hazal Hatun, daha diziye ilk gelişi ile birçok izleyicinin favorisi oldu. Sosyal medyada “Müthiş oyunculuk, ilk gelişi ile müthiş etki etti” diye mesaj bırakan izleyiciler oldu.

Kuruluş Osman dizisine Yeşim Ceren Bozoğlu'nun gelişi can alıcı oldu! 8

Zöhre Hatun’un ölümü de Hazal Hatun’un elinden oldu. Yemekleri zehirleyen Zöhre, Hazal Hatun tarafından öldürüldü. Dizinin izleyicileri de Zöhre karakterinin artık ayrılmasından çok memnun kaldı.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun diziye ilk girişi de yine etkili ve can alıcı oldu. Bir izleyici, “Zöhre’nin gırtlağını ne kesti bi anda oha dedim tekrarlayıp izledim kadın terminatör çıktı mübarek” yorumunu yaptı.

Kuruluş Osman dizisine Yeşim Ceren Bozoğlu'nun gelişi can alıcı oldu! 9

“Hazal cesur ve gaddar çıktı. Düşman olursa ileride büyük sıkıntı çıkar” diyen Kuruluş Osman hayranları, bu karakterin diziye kattığı heyecanı sevdi.

O anları videodan izleyebilirsiniz…