Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisinin ana karakterlerinden birisi gidiyor!

Kuruluş Osman dizisinin ana karakterlerinden birisi gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, çok başarılı bir süreç geçiriyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi, oyuncuların performansı ile çekim kalitesi övgüyle bahsediliyor.

Kuruluş Osman dizisinin ana kadrosunda yer alan ve Göktuğ karakterini canlandıran Burak Çelik’in hikayeden ayrılacağı ortaya çıktı. Göktuğ karakterinin ölmesi üzerine oyuncu uzun süredir yer aldığı diziye veda edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, önümüzdeki bölümlerde Göktuğ karakterinin hikayesi senaristler tarafından bitirilecek. Burak Çelik’in ise yaz dönemine kadar dinlenmesi ve yeni bir proje için hazırlık yapması bekleniyor.

Kuruluş Osman dizisinin ana karakterlerinden birisi gidiyor! 7

Serhat Kılıç, Yıldız Çağrı Atiksoy, Didem Balçın, Erkan Avcı, Seda Yıldız, Yıldıray Şahinler, Özge Törer gibi önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi bu sezon elde ettiği çift haneli reytingleri ile sezonun en başarılı ilk 3 dizisi arasında bulunuyor.

Burak Çelik, dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde etti. 2016 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Karagül isimli dizideki Serdar karakteri ile popüler olmuştu.

Kara Yazı ve Söz dizilerinin ardından Sevgili Geçmiş’te izlediğimiz Burak Çelik, kariyerinin en uzun süreli projesi olarak Kuruluş Osman’da başarılı bir performans ortaya koydu.