Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin sezon finali ne zaman? İşte dizinin yeni oyuncusu ve son gelişmeler!

Kuruluş Osman dizisinin sezon finali ne zaman? İşte dizinin yeni oyuncusu ve son gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında üçüncü sezonu devam eden Kuruluş Osman dizisinde şimdiye kadar çok geniş bir oyuncu kadrosu yer aldı. Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizide birçok önemli isim yer almıştı ve almaya da devam ediyor. Hem hikayesi hem de etkileyici kadrosu ile çok büyük başarılar kazanan dizi, çarşamba rekabetinde bir numarada bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonun finaline doğru gidilirken, Osman Bey’in devlet olma hayali de gerçekleşmek üzere. Dizinin Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş dönemine kadar gelmesi, gelecek sezonda imparatorluğun ilk döneminin hikaye olarak ele alınacağını gösteriyor.

Kuruluş Osman dizisinin güçlü hikayesine yeni bir karakterin daha katılacağı ortaya çıktı. Tekfur karakterini canlandıran olan yeni oyuncuyu herkes merak ediyor.

1955 doğumlu usta aktör Levent Özdilek, Tekfur karakteri için dizinin kadrosuna dahil oldu. Ahmet Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcısı ise Mehmet Bozdağ.

Kuruluş Osman dizisinin sezon finali ne zaman? İşte dizinin yeni oyuncusu ve son gelişmeler! 7

atv’nin en güvendiği yapımlardan olan Kuruluş Osman’ın dördüncü sezonu için de hazırlıkların başladığına yönelik duyumlar bulunuyor. Gelecek sezon çok daha etkileyici bir hikaye ve atmosfer yaratmak için dizinin yapım ekibi yaz dönemini de iyi değerlendirecektir.

Dizinin ikinci sezonu geçen yıl Temmuz başına kadar devam etmişti. Geçtiğimiz ay Malhun Hatun karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, sezon finalinin Temmuz ayına sarkabileceğini söylemişti.

Kuruluş Osman dizisi geçen sezon ekranda en uzun süre kalan kış dizilerinden birisiydi ve Temmuz başına kadar devam etmesi de herkesi şaşırtmıştı. Üçüncü sezonun finaline doğru yaklaşılırken, dizinin Haziran ayında veya en geç Temmuz başında ara vermesi bekleniyor… Dizi ekibi 2 aylık bir tatil yaptıktan sonra da Eylül ayında yeniden bir araya gelerek çekimlere başlayacak.