Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonu için önemli bir karar alındı!

Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonu için önemli bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonu öncesinde önemli kararlar üst üste geldi. Dizinin ekibine yeni ünlüler katılıyor.

İkinci sezon başında büyük değişim geçiren dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosunda birçok önemli değişiklik yaşanmıştı. Bu değişim rüzgarı ile ikinci sezon çok başarılı geçti. Şimdi ise ekip üçüncü sezona hazırlanıyor.

Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonu öncesinde yeni isimlerin hikaye katılması için girişimler yapılıyor. Bu isimlerden üç tanesi ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin kadrosuna Şeyma Korkmaz, Rüzgar Aksoy ve Serhat Kılıç’ın dahil olduğu ortaya çıktı.

Geçen sezon yaşanan değişimi bilenler dizinin yeni sezon için de önemli yeniliklerle ekrana dönüş yapacağını tahmin edecektir.

Kuruluş Osman ekibi Eylül ayının başlarında sete çıkacak ve üçüncü sezon için çekimler başlayacak. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi geçen sezon Sadakatsiz ile büyük bir rekabet halindeydi. Yeni sezonda da iki dizi arasındaki bu rekabetin nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.