Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisiyle ilgili alınan karar sorunları çözdü!

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili alınan karar sorunları çözdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisi, Burak Özçivit’in başrolünde geniş bir oyuncu kadrosu ile yola çıkmıştı. Ancak son dönemde dizinin hayranlarında görülen pozitif yaklaşımlar yapılan son 3 transfer ile daha da güçlendi.

Dizide Osman Bey’in karşısında ciddi bir düşman olmamasının büyük eksiklik olduğu vurgusu hep yapılmakdaydı. İşte bu sorun çözüldü. Yurdaer Okur’un Balbay isimli Moğol komutanı olarak diziye katılması, dengeleri kökünden değiştirdi. Artık dizide gerçek bir düşman vardı ve Osman Bey’in mücadelesi daha büyük anlam kazandı.

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili alınan karar sorunları çözdü! 9

İkinci önemli transfer ise Burak Çelik’in Kongar karakteri ile yapıma katılmasıydı. En son Sevgili Geçmiş dizisinde izlediğimiz oyuncu, farklı imajı ile diziye renk kattı.

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili alınan karar sorunları çözdü! 10

Ayrıca Savaşçı dizisinden tanıdığımız Çağrı Şensoy’un Berkutay karakteri ile dizide yer alması da iyi bir tercih olarak gözüktü. Bu 3 karakter dizinin gidişatını olumlu yönden etkiledi.

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili alınan karar sorunları çözdü! 11

Dizinin artık daha çok keyif verdiğini ve daha çok meraklandırdığını belirten takipçiler, güçlü oyuncu kadrosuyla yapımın uzun yıllar devam edebilecek bir hikayeye sahip olduğunu, kalitenin de artarak sürmesi gerektiğini,özellikle güçlü savaş sahnelerinin Kuruluş Osman’ı bir adım daha ileriye götürebileceğini düşünüyor.