Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman geliyor! Dizinin gelişi çarşamba reytinglerini nasıl etkileyecek?

Kuruluş Osman geliyor! Dizinin gelişi çarşamba reytinglerini nasıl etkileyecek?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bozdağ Film tarafından çekilen ATV dizisi Kuruluş Osman dizisi bu hafta üçüncü sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni sezon afişi yayınlandı. Şimdi gözler çarşamba reytinglerinde. Bakalım Kuruluş Osman’ın gelişiyle son derece güçlü rakiplerin olduğu çarşamba akşamı reytinleri nasıl olacak?

Çarşamba akşamlarının mücadelesi bundan böyle Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar ve Kuruluş Osman arasında geçecek. Kanal D dizisi Sadakatsiz ve Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar geçtiğimiz çarşamba ilk mücadelesini vermişti. Mücadeleye bu hafta hafta ATV dizisi Kuruluş Osman da katılacak.

Geçen hafta çarşamba akşamının galibi, her kategoride birinci olarak rekor kıran Sadakatsiz dizisi olmuştu. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen tarafından canlandırılan Asya, Volkan ve Derin’in hikayesine Berkay Ateş’in de katılmasıyla dizideki heyecan dozajı arttı.

Kuruluş Osman geliyor! Dizinin gelişi çarşamba reytinglerini nasıl etkileyecek? 7

Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar da her ne kadar Sadakatsiz’in gerisinde kalsa da oldukça iyi bir reyting almıştı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrollerini paylaştığı dizi 1930’lu yıllarda Zonguldak’ta geçiyor.

Çarşamba gecesi mücadelesine bu hafta ATV dizisi Kuruluş Osman da katılıyor. İlk iki sezonda büyük başarılar elde eden dizinin sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Yeni hikayesi ve yeni oyuncularıyla merakla beklenen Kuruluş Osman dizisinin yine reytingleri alt üst etmesi bekleniyor. Kuruluş Osman, üçüncü sezonunda Osman Bey’in devlet kurmak için vereceği kıyasıya mücadeleyi ekrana taşıyacak.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, 6 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de atv ekranında üçüncü sezonuna başlıyor!