Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da izleyiciyi deli eden bir durum var!

Kuruluş Osman’da izleyiciyi deli eden bir durum var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman Dizisi, ikinci sezonunda da başarılı gidişatını sürdürüyor. Reytinglerde Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz ile yarışan dizi, total grubunda birinci durumda. Ancak, AB ve ABC1 gruplarında inisiyatifi rakibine kaptırdı.

9’lu reyting oranları ile sezonun iyi performans sergileyen yapımlarından birisi olan Kuruluş Osman, atv’yi de izleyicilerini de memnun etmeye devam ediyor. Dizinin hem hikayesinde hem de oyunculuk performanslarında iyiye doğru gidişat da sürüyor. Özellikle yeni oyuncuların katılması ile birlikte dizinin kabuk değiştirdiği de görülüyor.

Dün yayınlanan 30. bölümde Ertuğrul Gazi ile oğlu Osman Bey’in kavuşması ise uzun süredir beklenen bir olayın gerçekleşmesiydi… İzleyiciler bu buluşma için yine ekran başındaydı. Kuruluş Osman dizinin 31. yeni bölümü 28 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak. Osman Bey ile babası Ertuğrul Gazi arasında yaşanacaklar ise şimdiden izleyicileri rahatsız etmeye başladı. Tamer Yiğit’in canlandırmakta olduğu Ertuğrul Gazi’nin hikayeye katılası izleyicileri çok sevindirdi.

Ancak Ertuğrul Gazi, birçok konuda oğulları arasında ayrımcılık yapıyor ve bu durum da Osman’ı çok kızdırıyor. Birçok konuda Savcı Beyi öne çıkartan Ertuğrul Gazi’nin tavrı, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Dizi hayranları da bu duruma rahatsız olduklarını sosyal medya yorumları ile belirtiyor. Aslında bu sahnelerin sonrasında Osman beyin çok önemli bir deneyim kazanması sonucu da çıkacaktır.

Sabırlı olmak ve doğru zamanı beklemek her liderin en önemli görevi. Belki de Ertuğrul Gazi, bunu oğluna anlatmak için böyle davranıyor. Dizinin tarihi gerçekliğe uygun bir ilerleyişi yok. Bu noktada da hikayenin bir kurgu olduğunu yeniden hatırlatmak lazım.

İşte Kuruluş Osman dizisinin 31. yeni bölümünden ilk görüntüler: