Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman reytinglerde coştu, Sadakatsiz’den rövanşı aldı!

Kuruluş Osman reytinglerde coştu, Sadakatsiz’den rövanşı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arası reyting rekabetinde Çarşamba akşamları çok büyük bir yarış var… Kuruluş Osman ve Sadakatsiz müthiş bir rekabet halinde… Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta itibariyle bu yarıştan çekildi ve Cumartesi gününe alındı… Artık Fox TV’de Zümrüdüanka’nın güçlü rakiplerle boy ölçüşüp ölçüşemediğini gelecek hafta göreceğiz. Dizinin 19.bölümünün tekrarı dün akşam yayınlandı, totalde 2’lere yaklaşan bir oran yakalandı… Bakalım yeni bölüm nasıl bir sonuç getirecek.

Çarşamba akşamlarının iki güçlü dizisi Kuruluş Osman ve Sadakatsiz, dün akşam da müthiş bir reyting yarışına tutuştu… Geçtiğimiz hafta Sadakatsiz’in tüm kategorilerde birincilik elde etmesi ve Kuruluş Osman’ı tahtından indirmesinin ardından bu hafta merak ediliyordu.

atv’nin iddialı dönem dizisi Kuruluş Osman, reytinglerde adeta sıçrama yaptı ve totalde yine birinciliği ele geçirdi. Sadakatsiz ikinci sırada yer aldı. Sadakatsiz ise hem AB hem de ABC1 gruplarında birinci sırada yer aldı.

Kuruluş Osman AB’de Macaristan – Türkiye maçının ardından 3. olabildi. Atv’nin dizisi, ABC1 grubunda ise yine ikinci sıradaydı. Sonuç olarak, Çarşamba akşamlarının iki başarılı dizisi reytingleri paylaştı. Rakiplerinin çok çok önünde büyük mücadeleyi sürdürüyor.

Hem atv hem de Kanal D, bu reyting başarısından sonra Çarşamba akşamlarının kazanan kanalları olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

18 Kasım Çarşamba reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kuruluş Osman reytinglerde coştu, Sadakatsiz'den rövanşı aldı! 7