Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman sezon finali yaptı, Burak Özçivit’in mesajındaki detay dikkatlerden kaçmadı!

Kuruluş Osman sezon finali yaptı, Burak Özçivit’in mesajındaki detay dikkatlerden kaçmadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, büyük bir ilgiyle izlenmekte. Ekranın dönem dizileri arasında öne çıkan bir yapımı olan Kuruluş Osman’ın arka planında çok zorlu bir süreç yaşanıyor. Hem dönem dizisi olması, hem giyilen kostümler, aksiyon sahneleri ve efor sarfettiren zorlu süreçler, oyuncuları olduğu kadar, dizinin kamera arkasında emek veren tüm ekibi yordu.

Bir sezon boyunca zorlu bir süreç geçiren dizinin ekibi, yaz arası ile bir süre dinlenecek. Başrolde yer alan Burak Özçivit, sezon finali çekimlerinin tamamlandığı son gün, diziye emek veren kamera arkası ve önündeki tüm emekçilerle birlikte verdiği mesajla izleyenlere veda etti.

98. bölümüyle sezon finali yapan dizide, Osman Bey karakterine büyük bir başarı ile hayat veriyor oyuncu. Eylül ayında 4. sezonuyla yeniden ekrana dönecek olan Kuruluş Osman dizisinin Eylül sezonunda bazı değişikliklerin yapılması da bekleniyor. Hikayenin etkili bir şekilde sürebilmesi için senaristler yoğun bir şekilde çalışırken, yeni dekorlar üzerine çalışmaların da başlatacağı gündeme geliyor. Kuruluş Osman dizisinin 4. sezonunda, büyük fetihler ve büyük tarihi gelişmeler aktarılacak. Bu nedenle yaz sezonunda Eylül’deki yeni sezon için hummalı bir çalışma da yapılacak.

Kuruluş Osman sezon finali yaptı, Burak Özçivit'in mesajındaki detay dikkatlerden kaçmadı! 7

Burak Özçivit, zorlu ancak reytinglerde büyük başarı ile geçen sezonun ardından tüm ekiple birlikte veda etti. Oyuncunun, çok zor bir sezon geçirildiğini sözlerinde iki kez tekrarladığı görülmekte. Kamera arkasında yaşanan zorlu süreci oyuncu özellikle vurgulamakta. Hem başrolün ağırlığını taşıyan hem de dizinin özellikle aksiyon sahneleri için büyük çaba sarfeden Burak Özçivit’in yorucu geçen sezon finalinin ardından yayınlanan mesajı şöyledi:

“Sevgili seyirciler, sevgili Kuruluş Osman ailesi, bizi izlediğiniz için, bize destek verdiğiniz için, yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz. Gördüğünüz gibi biz kocaman bir aileyiz. Çok zor bir sezon geçirdik ama çok da güzeldi. O yüzden buradaki bütün emekçilerin, bütün oyuncuların, hepsinin yüreğine sağlık, emeklerine sağlık. Zor bir sezon oldu. 3. senemiz bitiyor ama yeni sezonda, yeni hikayelerle görüşürüz. ”