Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman üçüncü sezonda üç yeni sürpriz var!

Kuruluş Osman üçüncü sezonda üç yeni sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayının başında Kuruluş Osman dizi ekibi sete çıkarak üçüncü sezon çekimlerine başladı. İlk iki sezon çok başarılı geçti. Özellikle ikinci sezonun başında yeni isimler ve yeni hikaye kurgusu ile büyük değişim yaşanmıştı.

Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu Kuruluş Osman, çarşamba günlerine damga vuran bir yapım olarak çok iyi reytingler aldı. Yeni sezonda dizinin yine çok etkili bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Burak Özçivit, başrolde ilk iki sezonda çok iyi işler yaptı. Sürekli kendisini geliştiren oyuncu, yeni dönemde de hayranlarını mest edecek.

Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni sezon çekimlerinin başladığını duyurdu. Bozdağ, “Büyük emekler ile yola koyulduğumuz dizimiz Kuruluş Osman’ın yeni sezon çekimlerine başlıyoruz. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın. Sezonu sağlıklı ve sıhhatli geçirmeyi nasip etsin. Oyuncu arkadaşlarımıza ve tüm ekibe kolaylıklar diliyorum” diye mesaj yazdı…

Üçüncü sezonda diziye üç yeni oyuncunun katılacağı da ortaya çıktı. Geçen sezon Yıldız Çağrı Atiksoy’un hikayeye katılması ile hareketlenen diziye bu sezon ise; Şeyma Korkmaz, Rüzgar Aksoy ve Serhat Kılıç katıldı. Yeni sezonda yeni karakterler ile Kuruluş Osman dizisi yine hayranlarını mest edecektir.

Kuruluş Osman üçüncü sezonda üç yeni sürpriz var! 9

Özellikle de etkileyici performansı ile bilinen Serhat Kılıç’ın diziye katılması önemli bir adım oldu. Geçen sezon Maraşlı dizisinde izlediğimiz oyuncu, aksiyon performansları ile de geçtiğimiz yıllarda çok etkili rollerde yer aldı.

Kuruluş Osman üçüncü sezonda üç yeni sürpriz var! 10

Rüzgar Aksoy da 2008 yılından bu yana dizilerde yer alıyor ve son dönemin aksiyon yapımları Ramo ile Arıza’da çok iyi oyunculuk sergiledi.

Şeyma Korkmaz’ı ise izleyiciler Beni Affet dizisinden hatırlıyor. Feride karakterine hayat veren oyuncu 4 yıl sonra yeniden setlere dönüş yapacak.

Kuruluş Osman üçüncü sezonda üç yeni sürpriz var! 11

Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonunda yine çok etkili performanslar gelecektir. Sezonun ne zaman başlayacağı henüz duyurulmadı.

Yapımcı Mehmet Bozdağ, üçüncü sezonda hikayenin değişeceğini şu sözlerle anlattı: “Osman Bey’in hamlelerinin artık sadece uç bölgesinde değil Bizans, Batı dünyası ve tüm Anadolu coğrafyasında yankı bulduğu bir dönemi işleyeceğiz. Tüm dünya tarihçileri tarafından deha olarak kabul edilen Osman Bey’in kahramanlığı kadar stratejisi, ilmi, siyaseti, ilişkileri, ticari başarılarını da anlatacağız ve seyirci bambaşka bir Kuruluş Osman izleyecek.”