Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve Destan dizisi devam ederken, yapımcıdan 5 yeni dizi kararı çıktı!

Kuruluş Osman ve Destan dizisi devam ederken, yapımcıdan 5 yeni dizi kararı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisinde üç sezon tamamlandı. Dizi için dördüncü sezon hazırlıkları devam ediyor ve Ekim ayında da yeni bölümlerin yayınlanması bekleniyor. Bozdağ Film’in televizyonda devam eden bir başka projesi ise Destan…

Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başrolde yer almaya devam edeceği diziden Selim Bayraktar’ın ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Destan dizisinin iyi bir çıkış yakalamasına rağmen, sezonun sonlarına doğru ciddi bir reyting düşüşü ile karşılaşması da kafaları karıştırmıştı.

Bozdağ Film, iki önemli dizinin devam edecek olmasının yanı sıra yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürüyor. Özbekistan için hazırlanan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin ikinci sezonunun da çekileceği ortaya çıkmıştı.

Mehmet Bozdağ büyük prodüksiyonlara devam edeceğini Ateşin Kuşları isimli yeni dizi ile gösterecek. Ağustos ayında dizinin ekibinin sete çıkarak çekimlere başlaması beklenirken, proje hakkında az bilgi bulunuyor.

Yine atv’de ekrana gelmesi beklenen Ateş Kuşları dizisi için senaristler Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem çalışmalarını sürdürüyor. İki senaristin de daha önce Destan isimli dizinin senaryosunu yazdıklarını hatırlatmak gerekiyor.

Kuruluş Osman ve Destan projelerinde tarihe dönük yapımlar hazırlayan Bozdağ Film, Ateş Kuşları isimli diziyle ise günümüze geri dönüş yapmış olacak.

Böylelikle 3 önemli televizyon dizisine devam eden Bozdağ Film, ayrıca TRT Dijital için de yeni bir dizi için kolları sıvadı.

İbn-i Sina’nın hikayesinin anlatılacağı yeni dijital dizinin 10 bölüm olması ve TRT Dijital’de yayınlanması bekleniyor. Hakan Arslan ile yönetmenlik için anlaşma sağlanırken, projede kimlerin yer alacağı ise merakla bekleniyor.

Ayrıca Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in hikayesinin anlatılacağı bir dizi hazırlamayı da planlayan Bozdağ Film, ayrıca Azerbaycan’ın Karabağ zaferini anlatan bir başka dizi için de planlar yapıyor.

Bu sezon toplam 7 dizi ile yoğun bir dönem geçirmekte olan Bozdağ Film, çok etkili projeler için çok büyük bütçeler ile yoluna devam ediyor.