Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul’un yapımcısından Ak Kız Destanı dizisi geliyor!

Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul’un yapımcısından Ak Kız Destanı dizisi geliyor!

tarafından zk zk

TRT1 ekranlarında 5 sezon yayınlanan ve başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi, yayınlandığı dönemde büyük dikkat çekmişti. Dizi, pek çok ülkeye de satıldı. Ardından devamı niteliğindeki Kuruluş Osman dizisi yayınlanmaya başlandı.

atv’de halen devam eden Kuruluş Osman dizisi de büyük ilgi görüyor. Dizinin başrolünde Burak Özçivit rol almakta. Her iki dizinin de yapımcılığının Bozdağ Film üstlendi.

Mehmet Bozdağ’ın patronu olduğu Bozdağ Film’in yeni bir projesi daha ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapımcı firma, bu kez Ak Kız Destanı isimli yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı.

Yine dönem dizisi olacak olan Ak Kız Destanı dizisi içi atv ile görüşmeler sürüyor. Dev bir prodüksiyon olarak lanse edilen dizinin yeni sezonda ekrana gelmesi planlanıyor.

Son bilgilere Bozdağ Film’in, Kuruluş Osman dizisinin Temmuz ayının başına kadar devam etmesi yönünde bir kararı var. Bir yandan da Ak Kız Destanı dizisinin çalışmaları devam ediyor.

Dizinin oyuncuları henüz belli değil. Temmuz ayında çekimlerine başlanması planlanan dizinin hikayesinin 9. yüzyılda geçtiği öğrenildi.

Dizide, Türklerin İslamiyet’e geçişinden önceki dönemde Orta Asya’da yaşayan dağ obalı kimsesiz bir kız ve eli ayağı tutmayan han oğlunun destansı aşk hikâyesini anlatılacak.