Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman yok Sadakatsiz şovu var! Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek adeta göbek attı!

Kuruluş Osman yok Sadakatsiz şovu var! Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek adeta göbek attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan diziler arası rekabette dün akşam Kuruluş Osman izleyicilerle buluşamadı. Bunun sebebi ise Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasıydı… atv’de yayınlanan Kupa maçları dolayısı ile diziler zaman zaman ekrana gelmeyebiliyor. Dün akşam da Kuruluş Osman’ın olmaması, diğer dizilere fazlasıyla yaradı.

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sadakatsiz dizisinin 13.bölümü reytinglere adeta zıplama yaptı. Kuruluş Osman olmayınca Sadakatsiz oranlarını hep tüm kategorilerde yükseltti hem de birincilikleri elde ederek haftayı büyük bir zaferle kapattı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünün 11-14 arasında oranlar elde ettiğini ve bugüne kadar ki en iyi performansları sergilediğini hemen hatırlatalım.

Kuruluş Osman ekranda yok iken, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri de bu durumdan olumlu etkilendi… Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 27. bölümü geçen haftaya göre çıkış yaşadı. 5-6 arası reytingler elde eden dizinin güzel sonuçlar alması tüm ekibi de mutlu eden bir gelişme oldu.

TRT1 ekranlarında zaman zaman 3’lü reyting oranlarına kadar düşen Benim Adım Melek dizisi ise 48.bölümü ile ekrandaydı ve günü de iyi kapattı. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizi dün akşam total ve ABC1 gruplarında 4’lü oranları elde etti ve geçen haftaya göre gayet iyi durumda bulunuyor.

13 Aralık Çarşamba günü yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi şöyle:

Kuruluş Osman yok Sadakatsiz şovu var! Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek adeta göbek attı! 7