Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da ayrılık vakti geldi, Yeşim Ceren Bozoğlu gözyaşı döktü!

Kuruluş Osman’da ayrılık vakti geldi, Yeşim Ceren Bozoğlu gözyaşı döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisine yeni katılan isimlerden birisi de Yeşim Ceren Bozoğlu oldu… Dizide Hazal Hatun olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, senaryoya önemli bir katkı yapan yan karakter ile yer alıyor… Yeşim Ceren Bozoğlu’nun dizi tatildeyken gelen haber ile gözü yaşlı…

Ragıp Savaş’ın canlandırdığı Dündar Bey karakterinin oğlu Bahadır olarak Kuruluş Osman dizisinde bulunan Çağkan Çulha, ayrılık duyurusu yaptı. Oyuncu, tüm ekibe teşekkür edip izleyicilerine de veda etti.

Kuruluş Osman'da ayrılık vakti geldi, Yeşim Ceren Bozoğlu gözyaşı döktü! 8

Dizinin çekimlerinin durduğu, tüm ekibin tatilde olduğu bu dönemde gelen ayrılık haberi en çok da Yeşim Ceren Bozoğlu’nu üzdü. Ünlü oyuncu, arkadaşı ile aynı sette yer alamayacak olmanın üzüntüsü ile instagram’dan paylaşımda bulundu.

Çağkan Çulha’nın veda paylaşımına yanıt yazan Bozoğlu, şu mesajı ile üzüntüsünü anlattı: “Ağlamayacağım. Olanı sakince kabul edeceğiz. Ama ne güzel oynayacaktık, peki tamam. Ağlayacağım ama az ağlayacağım sonra da daha da mutlu olacağın oyunlar ve oyun arkadaşları gelsin hayatına diye dua edeceğim. Seni seviyorum canım kardeşim.Sette olmazsa sokak bahçede kavuşacağız artık, napalım?”

Kuruluş Osman'da ayrılık vakti geldi, Yeşim Ceren Bozoğlu gözyaşı döktü! 9