Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’da bir sevda bitti!. Rüzgar Aksoy partneri Şeyma Korkmaz’a böyle veda etti!..

Kuruluş Osman’da bir sevda bitti!. Rüzgar Aksoy partneri Şeyma Korkmaz’a böyle veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Beni Affet isimli günlük fenomen dizide canlandırdığı ‘Feride’ karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Şeyma Korkmaz, 3 yıl sonra aradan Kuruluş Osman dizisiyle hayranlarıyla yeniden buluştu.

Oyuncunun hayranları için bu buluşma büyük bir sevinç kaynağı oldu. Diziye üçüncü sezonun başında ‘Prenses Mari’ karakteri ile katılan Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman’ın yayınlanan son bölümünde ölerek diziye veda etti.

Bu gelişme oyuncunun hayranları kadar dizideki partneri ‘Turgut Alp’ karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy’u da üzdü.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımla partnerine veda etti. Oyuncu paylaşımına; “Canım Şeyma Korkmaz emeğine yüreğine paylaştığın ruhuna sağlık. Çok güzeldik,tekrar buluşmak dileğiyle…” notunu düştü.

Kuruluş Osman'da bir sevda bitti!. Rüzgar Aksoy partneri Şeyma Korkmaz'a böyle veda etti!.. 8

Dizinin yayınlanan son bölümünde Şeyma Korkmaz’ın canlandırdığı ‘Mari’ karakteri öldü. Oyuncunun diziden ayrılması tüm izleyicileri çok şaşırttı çünkü kimse bu ayrılığı beklemiyordu.

Rüzgar Aksoy ile Şeyma Korkmaz partnerliği izleyici tarafından çok sevilmişti. İkilinin hayranları  TurMar etiketi ile sosyal medyada çifti öne çıkarıyordu.

Kuruluş Osman'da bir sevda bitti!. Rüzgar Aksoy partneri Şeyma Korkmaz'a böyle veda etti!.. 9

Pek çok hayranı oyuncunun paylaşımına, ‘Yazık oldu bu aşk kısa sürdü’ şeklinde yorumlarda bulundu.  Öte yandan Şeyma Korkmaz’ın hayat verdiği Mari’nin ölümü, başarılı oyuncunun Kral Kaybederse dizisinde rol alacağı iddiasını da güçlendirmiş oldu.

Hala resmi bir açıklama yapılmasa da Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı söylenen Kral Kaybederse dizisiyle ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

Dizi için çalışmalar sürerken kadın oyuncu için bugüne kadar birçok isim geçmişti. Neslihan Atagül, Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi’nin adı dizi için geçerken hiçbiri doğru çıkmamıştı.

Ardından geçen hafta Kral Kaybederse’de Şeyma Korkmaz’ın rol alacağı söylentisi ortaya çıkmıştı. Ortaya atılan iddiaya göre dizi için, halen Kuruluş Osman dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile görüşülüyordu.