Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’da bir sezon izleyici onu konuştu, karakter kimse doyamadan veda etti!

Kuruluş Osman’da bir sezon izleyici onu konuştu, karakter kimse doyamadan veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin ilk sezonunda Ertuğrul Bey’in yapımda yer alıp almayacağı yönünde o kadar çok soru soruldu ve sosyal medyada o kadar çok paylaşım yapıldı ki, diziden daha çok belki de bu konu gündemde kaldı.

Dizinin birçok hayranı Engin Altan Düzyatan’ın yeniden yapıma dönebileceği hayali ile yaşadı. Hatta bunun için kampanya bile yaptı. Ancak Ertuğrul Bey’in diziye gelişi ikinci sezonda gerçekleşti. Tabii ki izleyicilerin beklediği yine olmadı ve Düzyatan gelmedi… Tamer Yiğit, Ertuğrul Bey olarak dizide yer aldı ve bu mesele de böylelikle kapandı.

Ertuğrul bey ile Osman beyin dizide buluşmasının ardından, ikinci sezonun çok güçlü bir şekilde ekranda olması bu konunun da hızlıca unutulmasını sağladı.

Kuruluş Osman’ın 39. yeni bölümünde ise bir ayrılık yaşanıyor… Ertuğrul bey ölecek… 23 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde matem havası var…

Kuruluş Osman dizisinin 39. bölümden 2. fragmanı ayrılığın da habercisi oldu… Peki dizide neler yaşanacak? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Hasta yatağından kalkarak herkesi şaşırtan Ertuğrul Bey, topladığı toyla Osman Bey ve Savcı Bey arasındaki çatışmaya son verirken; kendisinden sonra kimin bey olacağına karar vermek üzere Aksakallılar’la bir araya gelir.

Targun Hatun, Nikola’nın Kayı beylerini zehirlemesi için yaptığı planı Osman Bey’e anlatırken; Osman Bey Nikola’ya karşı zekice bir oyun kurar.

Vasiyetini hazırlayan Ertuğrul Bey’in ölümü Kayı Obası’nda büyük bir acıya sebep olur. Kayı Obası beyini gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlarken; yeni beyin kim olacağı sorusu herkesin aklındadır…

Kuruluş Osman'da bir sezon izleyici onu konuştu, karakter kimse doyamadan veda etti! 7

Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Ertuğrul Bey’in ölümü uçtaki dengeleri nasıl değiştirecek?

22 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 39. bölümde bu soruların yanıtları ortaya çıkacaktır.