Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’da çamur içinde sete çıkan Serhat Kılıç, sonra da sahneye çıkıp müzik yapıyor!

Kuruluş Osman’da çamur içinde sete çıkan Serhat Kılıç, sonra da sahneye çıkıp müzik yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serhat Kılıç, oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık kimliği ile de son dönemde dikkatleri çekti. Bir ara dizilerden teklif gelmediği için sahneye çıktığı yönünde sözler de söyleyen oyuncu, şimdilerde hem sahneye çıkıyor hem de oyunculuk yapmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon hem Maraşlı isimli atv dizisinde izlediğimiz oyuncu hem de Şeref Bey isimli dijital dizide hayranlarının karşısına çıkmıştı. Yeni sezonda ise oyuncuyu atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde izliyoruz. Üçüncü sezonun başında hikayeye dahil olan Serhat Kılıç, Mihael Kosses isimli karakteri başarıyla canlandırıyor.

Dizi nedeniyle yeni bir imaj yapan ve bu imajıyla da sahneye çıkan oyuncu, yeni şarkılar yaptıklarını ve güzel bir repartuar oluşturduklarını ifade etti.

Kuruluş Osman'da çamur içinde sete çıkan Serhat Kılıç, sonra da sahneye çıkıp müzik yapıyor! 7

Çekimlerin Riva’da devam ettiğini belirten oyuncu, yağmur ve çamurun içinde yoğun şekilde çalıştıklarına değindi.

Serhat Kılıç, “Müzik ile oyun kuruyoruz. Sadece müzik yapmıyoruz. Her gece farklı geçiyor. Repartuarımız da gelen müşteriye ve tepkisine göre değişiyor. O yüzden biz kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Daha önce de sahne şovları çok konuşulan ünlü oyuncu, tüm salonun dolduğu için arkadaşlarını da davet edemediğini belirtti.