Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman’da içinden çıkılması güç bir denklem oluştu!

Kuruluş Osman’da içinden çıkılması güç bir denklem oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – “Devlet kurma vaktidir” diyerek düşmanlarının üzerine yürüyen Osman Bey, şimdi hakiki bir düşman ile karşı karşıya geldi. Balbay karakteri ile Yurdaer Okur, Moğol komutanı olarak Osman Bey’in karşısına dikildi.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin 11.yeni bölümü 19 Şubat Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Moğol ordusu, ortalığı yakıp yıkacak. Söğüt’ün her yerini dağıtacak, obalara kara bulut çökecek. Bütün beyler esir alındı ve Alpler de Moğollar’ın ellerinde. Peki bu cendereden nasıl çıkılacak? Osman ayağa kalkacak ama bu sorunları nasıl çözecek?

Kuruluş Osman dizisi hayranları Balbay’ın gelişinden memnun. En azından gerçek bir düşman geldiğini, savaş sahnelerinin artık daha çok ve etkili olacağını düşünen Kuruluş Osman hayranları, Osman Bey’in tüm bu belalardan hem de birçok adamı esir düşmüşken nasıl kurtulacağını merak ediyor.

Birçok izleyici hala Ertuğrul Gazi’den medet umuyor ama Engin Altan Düzyatan’ın diziye pek de dönecek gibi bir hali yok. Başka bir oyuncu Ertuğrul Gazi’yi canlandırsa bu da izleyicileri çok rahatsız eder.

Kuruluş Osman 11.bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz. Dizi asıl şimdi başlıyor dedirten sahneleri göreceksiniz.