Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’dan müthiş bir rekor!

Kuruluş Osman’dan müthiş bir rekor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin, üçüncü sezonunu başarıyla tamamlamak üzere olan dizisi Kuruluş Osman müthiş bir rekora imza attı. Dizinin 92. bölümü YouTube’da milyonlanca kişi tarafından izlendi.

Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi, üçüncü sezonunda da reytinglerdeki birinciliği kaptırmadı. Yayınlandığı her hafta reytingin zirvesinde yer alan dizi dördüncü sezonu da garantilemiş oldu.

Kuruluş Osman, televizyonda reyting rekorları kırarken YouTube’da müthiş izlenme oranlarına ulaştı. Dizinin 92. bölümü iki haftada 8,4 milyon kişi tarafından izlendi. Dizinin YouTube’daki sayfasının da 5,5 milyon takipçisi bulunuyor. Kuruluş Osman’ın 91. bölümü 7,5 milyon kişi tarafından izlenmişti. Yani son bölüm daha da fazla kişi tarafından izlenmiş oldu.

Kuruluş Osman’dan müthiş bir rekor! 89

Gelecek sezon da ATV ekranın devam edecek gibi görünen Kuruluş Osman dizisi, reyting kaygısı olmadan yoluna devam ediyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde bugüne kadar birçok ayrılık yaşandı. Cast ekibi hikaye gereği çıkan oyuncuların yeri her seferinde yerinde seçimlerle doldurmayı bildi.

Kuruluş Osman başladığı günden bu yana birçok oyuncu ayrıldı, birçok oyuncu da kadroya dahil oldu. Bu sayede hikayedeki heyecan da ayakta tutuldu. Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna son olarak genç oyuncu Taha Baran Özbek katıldı. Bizim hikaye dizisiyle setlere adım atan oyuncu; Azize, Kırmızı Oda, Akrep gibi dizilerde kendini gösterme şansı bulmuştu.

Diziden ayrılan son isim ise Didem Balçın oldu. Diriliş Ertuğrul döneminden bu yana bu dizide Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın diziye veda etti. Kuruluş Osman dizisinin 91. bölümünde son kez ekranda yer alan Didem Balçın, böylelikle 90’lı yaşlara gelen karakterin ölümü ile birlikte diziden de ayrılmış oldu.