Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın Mahmut Paşa’sı Umut Kurt yeni projesini seçti!

Kuruluş Osman’ın Mahmut Paşa’sı Umut Kurt yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan Umut Kurt, en son ATV’nin başarılı dizisi Kuruluş Osman’da Mahmut Paşa karakterini canlandırmışı. Usta oyuncu şimdi de çok iddialı bir diziyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

17 Nisan 1981 tarihinde Erzincan’da doğan Umut Kurt, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra televizyon macerasına 2004 yılında Kalp Gözü dizisiyle başladı. Hatırla Sevgili dizisinde canlandırdığı Yaşar karakteriyle de dikkatleri üzerine çekti.

Bugüne kadar Canım Ailem, Gönülçelen, Leyla İle Mecnun, Ulan İstanbul, Şeref Sözü gibi başarılı dizilerde rol alan Umut Kurt en son ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Mahmut Paşa karakterine hayat veriyordu. Kurt, dizide canlandırdığı karakterin ölmesiyle Kuruluş Osman’dan da ayrıldı.

Kuruluş Osman’ın Mahmut Paşa’sı Umut Kurt yeni projesini seçti! 7

Usta oyuncu şimdi de çok iddialı bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni projesini seçen Umut Kurt, Fox TV’nin yeni dizisi Kiracı’da rol alacak. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği dizinin senaryosu ise başarılı romancı Nermin Yıldırım’a ait.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün üstlendiği Kiracı dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Bennu Yıldırımlar, Özlem Tokarslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Ruhi Sarı ve Nilsu Yılmaz yer alıyor. Dizi hem genç hem de deneyimli oyuncuların bir araya geldiği kadrosu ve güçlü bir kaleme sahip olan yazar Nermin Yıldırım’ın güçlü kalemiyle oldukça iddialı geliyor.

Dram türündeki dizinin çekimlerine başlandığı için izleyiciler Nisan ayı sonunda yapımın ekrana gelmesini bekliyor. Henüz Fox TV bir yayın planı duyurmasa da çekimlerin başlaması dizinin de yakında başlayacağı anlamına geliyor.