Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın oyuncularından sağlık personeline büyük destek!

Kuruluş Osman’ın oyuncularından sağlık personeline büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi oyuncuları korona virüs ile mücadele eden Sağlık Bakanlığı çalışanlarına destek olmak adına bir video paylaştı. Bu videoyu Osman Bey olarak ekranda büyük başarı sergileyen Burak Özçivit instagram hesabından paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile sağlık çalışanlarına destekte bulunduklarını belirten Burak Özçivit, “Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, canı gönülden alkışlıyoruz. İyi ki varsınız” notu ile aşağıdaki videoyu yayınladı.

Dizideki Osman Bey’in şivesi ile konuşan Özçivit, “Koronavirüs ile mücadelede bizler için gece,gündüz demeden sabırla ve fedakarlıkla çalışan başta Sağlık Bakanımıza ve bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizleri canı gönülden alkışlıyoruz” diye konuştu.

Videoda dizinin diğer oyuncularının da açıklamaları yer aldı. Bu isimler arasında Boran’a hayat veren Yiğit Uçan, Sofia’ya hayat veren Alma Terziç, Gündüz’ü canlandıran Emre Basalak, ve Salvador karakterine hayat veren Latif Koru’da benzer dileklerde bulundu.