Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu ile çok konuşulan Birce Akalay, bu kez de Mezarlık dizisiyle geliyor!

Kuş Uçuşu ile çok konuşulan Birce Akalay, bu kez de Mezarlık dizisiyle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisine ikinci sezonda katılan ancak dizinin erken finali ile bir süre ekrana ara veren Birce Akalay, bir yıl sonra Son Yaz dizisinde oynamıştı. Son Yaz dizisinde de kısa bir süre rol aldıktan sonra dizi final yaptı. İki şanssızlığın ardından oyuncu bu kez Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisi için kamera karşısına geçti.

2021 yılı Nisan ayında çekimleri başlayan ve daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte rol aldığı İbrahim Çelikkol ile partner olan Birci Akalay, dizinin yayınlanmasının ardından dikkatleri yeniden üzerine çekti. Oyunculuğu ve rolüyle çok konuşulan Birce Akalay, bir televizyon kanalının çok konuşulan ismi Lale Kıran olarak beğeni topladı.

Kuş Uçuşu dizisi, 3 Haziran’da yayınlanmaya başladı ve bir kaç gün içinde Netflix’in Türkiye ve dünya listelerinde hızla ilk sıralara yükselmeyi başardı. Birce Akalay da dizinin en çok konuşulan ismi olarak sosyal medyada ön plana çıktı.

Kuş Uçuşu ile çok konuşulan Birce Akalay, bu kez de Mezarlık dizisiyle geliyor! 9

Birce Akalay’ın bir başka dizisi daha yayınlanmak için gün sayıyor! Her ne kadar Son Yaz’ın ardından pek ortalarda görünmese de oyuncu iki ayrı dizide iki iddialı karakteri canlandırdı. Kuş Uçuşu bunlardan birisiydi ve yayınlanır yayınlanmaz da dizinin diğer başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’den daha çok gündeme geldi.

Bu kez Haziran ayına damgasını vuracak Mezarlık isimli bir başka diziyle çok konuşulacak oyuncu! Birce Akalay’ın rol aldığı Mezarlık dizisi, aslında bir dizi değil film serisi..

Kuş Uçuşu ile çok konuşulan Birce Akalay, bu kez de Mezarlık dizisiyle geliyor! 10

17 Haziran’da yayınlanacak olan Netflix’in bu iddialı yapımında da bu kez bambaşka bir karaktere hayat verecek oyuncu! Bir polis olarak yer aldığı diziyle de önümüzdeki günlerde ismi yeniden sosyal medyada ve pek çok mecrada fazlasıyla konuşulacak.

Çekimleri uzun süre önce tamamlanan Mezarlık dizisinin yapımcılığını ANS Production & Evrensel Film üstlenmekte.  Toplumun kanayan yarası olan kadın cinayetlerine dikkat çeken film serisinde, Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilen Başkomiser Önem Özülkü (Birce Akalay) ve komiser yardımcısı Serdar Ata (Olgun Toker) her filmde birbirinden farklı cinayeti aydınlığa kavuşturacak.

Kuş Uçuşu ile çok konuşulan Birce Akalay, bu kez de Mezarlık dizisiyle geliyor! 11

Yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Özden Uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz’un kaleme aldığı; Abdullah Oğuz imzalı dizinin ilk sezonu ‘Güneşten Daha Sıcak, Bir Nefes Kadar Yakın, Göldeki Kadın ve Düğüm olmak üzere, dört filmden oluşacak. Film serisinin kadrosunda; Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler, Berna Öztürk, Sezgin Uzunbekiroğlu, Baran Güler, Cem Sürgit ve Elif Sevinç gibi sevilen isimler de yer alıyor.

Birce Akalay, Kuş Uçuşu dizisindeki gibi Mezarlık dizisinde de meslek sahibi, güçlü ve başarılı kadın imajı ile yine etkileyici bir rolle dillere düşecek yakında…