Ana sayfa Dizi Fragmanları Kusursuz Kiracı 5. yeni bölümde umulmadık bir sürpriz!

Kusursuz Kiracı 5. yeni bölümde umulmadık bir sürpriz!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Kusursuz Kiracı dizisinin ilk dört bölümü geride kaldı. Reytingleri her ne kadar kanal yönetiminin beklediğinden daha düşük gelse de Kusursuz Kiracı etkili hikayesi ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin de başarılı bir uyum sergilediğini gözlemliyoruz. Mona ve Yakup karakterlerinin dizinin hikayesindeki yakınlaşmaları beşinci bölüm ile birlikte daha da çok öne çıkacak. Peki 27 Eylül Salı akşamı saat 20.00’daki beşinci yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Mona nihayet olanları Yakup’a anlattığında o güne dek bildiği her şeyi baştan değerlendirmesini gerektirecek hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Yakup her zamanki gibi onu şaşırtmayı başarmıştır.

Öte yandan Yakup yüzünden Mona ile Leyla arasına da kara kedi girer. Şuayip’in bir cinayete kurban gittiğine artık bütün kalbiyle inanan Mona, canla başla cinayeti araştırmaya başlar. Sorguları apartman halkı kadar Yakup’u da canından bezdirir. Ancak çok önemli bir delil bulan Mona ip uçlarını takip ederek katile ulaştığına emin olur.

Diğer yandan Yakup ve Mona arasında filizlenen aşk gün geçtikçe güçlenmektedir. Yakup Mona’ya yakınlaşmanın yollarını ararken bir gece onu romantik bir yemeğe çıkartır. Fakat olaylar hiç de beklendiği gibi gelişmez.