Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı dizisi için Fox TV hata mı yapıyor?

Kusursuz Kiracı dizisi için Fox TV hata mı yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz’in yeni dizisi Kusursuz Kiracı için ne kadar mutlu olduğunu ve senaryoyu ne kadar çok beğendiğini takip edenler hatırlayacaktır. Oyuncu senaryodan çok etkilendiğini bir röportajında anlatmış ve yüzünün son günlerde gülüyor olmasının altında da bu yeni dizinin olduğunu söylemişti.

Yeni dizide Dilan Çiçek Deniz’in partneri ise Serkay Tütüncü oldu. Hayaller ve Hayatlar isimli diziye devam eden oyuncu, yeni rolü için de hazırlıklara başladı. Serkay Tütüncü’ünn dizide Yakup Ortaç isimli bir karakteri canlandıracağı belirtiliyor. Kusursuz Kiracı dizisinde Dilan Çiçek Deniz ise Mona Ünkap isimli karakteri canlandıracak ve proje gençlere yönelik hikayesiyle de dikkatleri çekecek. Dizi ekibinin sete çıktığı iki ünlü ismin birlikte verdikleri ilk selfi ile netleşti. Paylaşımda dizinin isminin de “Kusursuz Kiracı” olduğu ilk kez duyuruldu.

Kusursuz Kiracı dizisi için Fox TV hata mı yapıyor? 14

Fox TV’nin Mayıs ayı içinde yayınlamayı düşündüğü dizi için hatalı bir karar verdiğini düşünenler de var. Sezon sonunda izlenme oranlarının ciddi şekilde düştüğü biliniyor. Böyle bir dönemde Kiracı isimli yeni diziyi yayınlamayı düşünen Fox TV’nin kararı ne kadar doğru?

Diziyi Mayıs ayında başlatıp, bir süre sonra ise sezon finali yapmayı planlayan Fox TV’nin, gelecek sezonda da güçlü bir şekilde Kusursuz Kiracı dizisini yeniden izleyicilerin karşısına getirme planları yaptığı belirtiliyor.

TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş, kanalın Mayıs ayında başlatmayı planladığı dizi için gelecek sezonda da devam ettirmeyi arzu ettiğini duyurdu.

Ancak bu planda büyük bir hata olduğunu düşünenler de var. Mayıs ayı bir diziyi başlatmak için pek de uygun bir ay gibi gözükmüyor. Hem sezon sonu hem de havalar ısınacağı ve uzun süre evde kalmaktan sıkılanlar sokaklara akacağı için televizyona olan ilgi bir hayli düşecektir. Böyle bir dönemde Kusursuz Kiracı dizisinin başlatılması çok da doğru gelmiyor…

Fox TV’nin Kusursuz Kiracı isimli diziye büyük önem verdiği biliniyor ve iki genç oyuncunun başrolde buluşması da heyecanı artırdı. Mayıs ayında ilk bölümü yayınlanması beklenen Kusursuz Kiracı’nın serüveni şimdiden merak konusu oldu.