Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey ve Güney’in annesi Semra Dinçer hayatını kaybetti!

Kuzey ve Güney’in annesi Semra Dinçer hayatını kaybetti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro ve dizi oyuncusu Semra Dinçer vefat etti. Oyuncu, Kuzey ve Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un annesini canlandırmıştı.

Semra Dinçer’in ölüm haberini Haluk Levent duyurdu. Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunu yazdı: “Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı :( Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun.”

Kuzey ve Güney'in annesi Semra Dinçer hayatını kaybetti! 8

1965 yılında doğan Semra Dinçer, oyuncu eğitimi almamasına rağmen başarılı performanslarıyla biliniyordu. Semra Dinçer oyunculuğa 1984 yılında çekilen Köşe Dönücü isimli diziyle başlamıştı. Bugüne kadar Barışta Savaşanlar, Suçlu Kim, Örümcek, Kıvılcım, Yılan Hikayesi, Kimyacı, Profesyoneller, Yağmurdan Sonra, Geniş Zamanlar, Kavak Yelleri gibi birçok dizide rol almıştı.

Kuzey ve Güney'in annesi Semra Dinçer hayatını kaybetti! 9

Semra Dinçer’in en çok akıllarda kalan rolü ise yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Kuzey ve Güney dizisiydi. Oyuncu dizide Buğra Gülsoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Handan Tekinoğlu’nu başarıyla canlandırmıştı.

Kuzey ve Güney’in ardından İstanbullu Gelin dizisinde Reyhan Sezgin karakterini canlandıran usta oyuncu en son Kırmızı Oda’da konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Semra Dinçer, 56 yaşında akciğer kanseri sebebiyle hayatını kaybetti.