Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı 1. bölüm final sahnesinde herkesin aklı takılı kaldı!

Kuzey Yıldızı 1. bölüm final sahnesinde herkesin aklı takılı kaldı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinin ilk bölümü büyük beğeni topladı. Dizinin 2. bölümü de heyecanla bekleniyor. 21 Eylül Cumartesi günü dizide önemli gelişmeler yaşanacak… Özellikle Kuzey’in itirafı merakla bekleniyor.

Süreç Film’in, Show TV’de dün akşam izleyicileriyle buluşan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, eğlenceli sahneleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Final sahnesinde iki inatçı Kuzey ve Yıldız’ın hesaplaşması nefes keserken, Kuzey’in Yıldız’a vereceği cevap merak uyandırdı.

Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş Kadıoğlu ve Mollaoğlu ailelerinin komik atışmaları diziyle renk katarken Yıldız’ın Kuzey’e karşı bitmek bilmeyen öfkesi dikkat çekti. İkilinin aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV’de ekrana gelecek!

Kuzey Yıldızı 2.bölüm fragmanı:

Yıldız’la sözlenip İstanbul’a okumaya gittiğinde başka bir kadına aşık olup evlenen ve üç çocuk sahibi olan Kuzey, eşi tarafından terk edildi. Üzerine dolandırılıp, sıfır noktasına gelince kızlarıyla birlikte memleketine dönmeye karar verdi. Fakat Kuzey’i ne kendi ailesi ne de diğer köylüler kabul etti. Kendini bildi bileli Kuzey’i seven, ondan başkasını gözü görmeyen Yıldız ise onu geldiği yere göndermeye, döndüğüne pişman etmeye yeminliydi.

“ÇÜNKÜ BEN SENİ…”

Yıldız, her fırsatta Karadeniz’i Kuzey’e dar etse de Kuzey geri dönmeye niyetli değildi. Yıldız’ın giderek alevlenen öfkesiyle ikilinin hesaplaştığı anlarda her şey Kuzey’in iki dudağının arasındaydı.

Kuzey’in, “Çünkü ben seni…” diye başladığı sözlerini nasıl bitireceği merakla beklenecek.1. bölüm final sahnesindeki bu anlar akıllarda takılı kaldı.

Dizinin 2. bölümü heyecanla bekleniyor.