Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı 16.bölüm 2. fragmanı; Yıldız, Kuzey konusunda büyük karar alır!

Kuzey Yıldızı 16.bölüm 2. fragmanı; Yıldız, Kuzey konusunda büyük karar alır!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’nın 16. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Yıldız’ın çeyiz duasına çıktığı eğlenceli tanıtımda Sefer peşindeki ayıdan kurtulamıyor. Yıldız, Kuzey’in özgür kalması için gerekli belgeleri Çetin’den satın almak için harekete geçiyor. Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV’de ekrana geliyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Cumartesi akşamı heyecan dolu 15. bölümüyle ekrana geldi. Yıldız, Kuzey’in güvenini kazanamasa da kızların güvenini kazandı. Kızlarının Yıldız’ın tarafında olmasına sinirlenen Şule, giderek daha tehlikeli olacağının sinyallerini verdi. Kuzey-Yıldız savaşı ise giderek kızışmaya başladı. Kuzey, Yıldız’ı en zayıf noktasından vurup onu delirtti.

Bu hamleyle deliren Yıldız, Kuzey’i buna bin pişman etti. İki inatçı keçi birbirlerinden kıyasıya öç almak ve birbirlerini pes ettirmek için elinden geleni yaptı. Kızlar ve Nahide, Kuzey’le Yıldız’ın arasını yapmak için yardım etse de Kuzey’in inadı kırılmadı. Ava giden Sefer ve Kuzey’in karşılarına ayı çıktı. Kuzey kaçarken, ayıya yakalanan Sefer’i kurtaran Yıldız oldu. Final sahnesinde Yıldız ve Kuzey bir kez daha karşı karşıya geldi. Kuzey, Yıldız’ın tüm çabalarına rağmen onu affetmedi.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!