Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı ara verdi, Aslıhan Güner’in içinden yeni bir karakter çıktı

Kuzey Yıldızı ara verdi, Aslıhan Güner’in içinden yeni bir karakter çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteri ile gönüllere dokundu, izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Uzun süre ekrandan uzakta kaldıktan sonra müthiş bir dönüş yapan Aslıhan Güner hem popülerliğini artırdı hem de Show TV’nin iyi reytingler almasını sağladı.

Haziran sonunda 1. sezon finali yaparak ara veren Kuzey Yıldızı dizi ekibi Ağustos ayının 2. haftasında yeniden bir araya gelecek. Aslıhan Güner, bu kısa araya hem tatil hem de yeni bir proje sığdırdı. TRT1 tarafından hazırlatılan Hanımağanın Gelinleri isimli film, Kurban Bayramı’nın ilk günü olan 31 Temmuz Cuma saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Instagram hesabından yeni bir heyecan yaşadığını belirten ünlü oyuncu, yaptığı paylaşım ile hayranlarını ekran başına davet etti.

Aslıhan Güner, “İçimden yeni bir ben. Kısa süreli tanıştık “Defne” ile. Elbette çok sevdim. Güzel bir yolculuk oldu birlikte. Alman bir annenin ve Türk bir babanın arkeolog kızı Defne’yi bakalım sevecek misiniz? Bayramın ilk günü 31 Temmuz saat:20.00 ‘da @trt1 ‘de buluşuyoruz” diyerek de heyecanını ifade etti.

Kuzey Yıldızı ara verdi, Aslıhan Güner'in içinden yeni bir karakter çıktı 7

Başrollerde yer alan Aslıhan Güner ile, Kimse Bilmez dizisinde göz dolduran Burak Serdar Şanal izleyicilerle buluşacak. Kadroda ayrıca; Benian Dönmez, Cezmi Baskın, Ferdi Sancar, Sinan Çalışkanoğlu, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan gibi isimler de bulunuyor.