Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı bitecek ama, Aslıhan Güner’e cuk diye oturan Yıldız performansı akıllardan çıkmayacak!

Kuzey Yıldızı bitecek ama, Aslıhan Güner’e cuk diye oturan Yıldız performansı akıllardan çıkmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisi çok başarılı bir iş olarak akıllarda kalacak. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin de iyi performansları ile taçlandırdığı Kuzey Yıldızı, 68.bölümü ile birlikte izleyicilerine Haziran ayında veda edecek.

Ordu’da çekimleri devam etmekte olan dizinin sonlarına yaklaşılırken, dizinin hayranları özellikle de Aslıhan Güner’e elbise gibi yakışan ve cuk diye oturan Yıldız karakterini çok özleyecek.

Güner’in enerjisi ve güçlü oyunculuk performansını yansıttığı Yıldız karakteri, ekrana en çok yakışan karakterlerden birisi… Güner, bu rolle hayranlarının gözünde bir kat daha büyüdü…

Ordu’daki çekimleri nedeniyle İstanbul’daki evinden uzun süre ayrı kalan oyuncu, hayranlarının sevgisini fazlasıyla kazandı… Mimiklerinden, hareketlerine ve konuşma tarzına kadar Yıldız karakterine muhteşem bir yorum katan Aslıhan Güner, doğallığını da sergileyerek gönülleri kazanmasını bildi.

Sosyal medya paylaşımları ile de dizi hayranlarını mest eden oyuncu, emeğiyle ve enerjisiyle ekrana renk katan bir isim oldu…

Kuzey Yıldızı dizisinde birçok başarılı isim var, kuşkusuz bunların başında Aslıhan Güner geliyor.

Dizinin finali yaklaşılırken reytingler de düşmeye devam ediyor. Tüm kişilerde 10. sırada yer alabilen dizinin 62. bölümü, AB’de 15. oldu ve ABC1’de ise günü 18. sırada tamamladı.

Bu sonuçlar; Kuzey Yıldızı dizisinin pek de hak etmediği oranlar olarak kayda geçti.