Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisi bu sefer espriyi Netflix’ten kopyaladı!

Kuzey Yıldızı dizisi bu sefer espriyi Netflix’ten kopyaladı!

tarafından ker_def

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam ekrana gelecek 38. bölümüyle yine ekranda izleyicileri gülümsetecek… İzmir depremine rağmen yayın akışını değiştirmeyen Show TV, bu kararı ile dikkat çekti. Star TV ise Babil dizisini dün akşam iptal etmişti ve bugün için de İbo Show’u yayınlamama kararı aldı. Kuzey Yıldızı hayranları bu akşam dizide farklı bir detay daha görecek.

Netflix’in orijinal yapımlarından olan La Casa de Papel, çok meşhur bir dizi. Üzerlerine kırmızı tulumları giyen ve maske takan adamlar soygun yapıyor. İşte bu manzarayı Kuzey Yıldızı dizisinde de göreceksiniz. Nasıl bir espri ile bu sahne ekranda yer alacak, maskeleri hangi karakterler takacak merakla bekleniyor… Kuzey Yıldızı bu hafta esprisi Netflix dizisinden çıkarttı ve izleyiciler için de farklı bir deneyim olacak.

Kuzey Yıldızı dizisi bu sefer espriyi Netflix'ten kopyaladı! 7

Peki bugün başka neler yaşanacak? İşte detaylar: Yıldız, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırmıştır ve büyük bir hayal kırıklığı içindedir. Bulut, kayıtsız şartsız hayatından çıkıp gidecektir. Kuzey ve Yıldız’ın aralarındaki engeller bir bir ortadan kalkıyor gibi görünmektedir.

Bu zamana kadar iki aşığın göğünden bir an olsun ayrılmayan kara bulutlar bir bir dağılmaya, nihayet gün yüzü onlara da gülmeye başlamıştır. Kuzey ve Yıldız, artık sadece aşklarını ve geleceklerini düşünmelilerdir. Bir yandan hazırlıklara başlarken bir yandan bu büyünün bozulmasından delicesine korkmaktadırlar. Nitekim korktukları başlarına gelir.

Yirmi yıllık aşkın, yirmi yıllık engeli Yaşar, kendini gösterir. Kuzey’in aşkını, kendi yöntemleriyle sınayacaktır. Kuzey, kendine fazlasıyla güvense de sınavlar çok zor ve tehlikelidir. Kuzey, bir Yıldız’a dokunabilmek için uçmayı göze alabilecek midir? Buna cesaret etse bile sonunda Yıldız’a dokunmayı başarabilecek midir? Yoksa…

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.