Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisi yayın akışından kaldırıldı, izleyiciler isyan etti!

Kuzey Yıldızı dizisi yayın akışından kaldırıldı, izleyiciler isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı, 2,5 aylık aranın ardından 2 hafta önce yeniden ekrana dönüş yaptı. Ancak yayınlanan 2 bölüm de aldığı düşük reytinglerle şoke etti. Daha önce 7-8 bandına kadar reytinglerde çıkış yapan dizinin totalde 5 ve AB ile ABC gruplarında 3 reyting civarında gezinmesi dikkat çekmişti.

Dizinin yaz boyunca yayınlanması planlanmıştı.Ancak reytingler düşüş gösterince 31. bölüm itibariyle sezon finali yapacağı öğrenilmişti.Ancak dizinin 30. bölümü 20 Haziran Cumartesi günü yayın akışından çıkartıldı. Halbuki Show TV, 30. bölüm fragmanını bile yayınlamıştı. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisine ne olduğu merak ediliyor. Ordu’da çekimleri devam eden yapım, neden yayın akışından çıkartıldı? (ŞOK KUZEY YILDIZI YAYINLANMAYACAK. İŞTE PERDE ARKASINDA YAŞANANLAR… LÜTFEN TIKLAYINIZ.)

İşte bu soruları soran izleyiciler “AçıklamaYapShowTV” etiketi ile twitter ortamında konuyu gündeme taşıdı. Başlık kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

Kuzey Yıldızı dizisi yayın akışından kaldırıldı, izleyiciler isyan etti! 8

Birçok kişi neden böyle bir etiket açıldığını sorarken, birçok dizi hayranı da Show TV’ye Kuzey Yıldızı konusunda açıklama yapması isteğinde bulundu.

Kuzey Yıldızı dizisinin akıbeti net olarak bilinmiyor. Ancak sosyal medyanın çalkalandığı ortada. İşte Show TV’nin basın kuruluşlarına yolladığı 20 Haziran Cumartesi yayın akışı.

Kuzey Yıldızı dizisi yayın akışından kaldırıldı, izleyiciler isyan etti! 9

Kuzey Yıldızı dizisinin yerine saat 20.00’de Güldür Güldür Show Tekrar bölümü görünüyor.

Ayrıca dizinin 30.bölüm fragmanı da yayınlanmıştı. Aşağıda yayınlanan fragmanı görebilirsiniz.

İzleyiciler Show TV’nin dizi hakkında nasıl bir açıklama yapacağını merak ediyor.