Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzey Yıldızı dizisinde ayrılık var!

Kuzey Yıldızı dizisinde ayrılık var!

tarafından ker_def

Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümü bu akşam Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni eğlenceli hikayesi büyük ilgi görecektir. Kuzey ve Yıldız karakterlerinin ayrılıp, herkesten ve her şeyden uzaklaşma kararları yeni bölümde dikkat çekici olacak. Totalde çok iyi reytingler alan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam ekrana gelecek 52. bölümünde Mine’nin sürprizi herkeste soğuk duş etkisi yaratmıştır. Yıldız’ın sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmesi için canını dişine takan Kuzey için mücadele edeceği bir cephe daha açılmıştır. Ama Kuzey, yılmaz. Ailesi için elinden geleni yapmaya devam eder. Bir süre stresten uzak kalmak ona da Yıldız’a da çok iyi gelecektir.

Kuzey ve Yıldız, çareyi uzaklaşmakta bulsa da bıraktıkları hayat, eskisi gibi devam edemeyecektir. Herkes adeta çil yavrusu gibi dağılmıştır. Kızlar, sürpriz isimlerle birlikte kendilerini bambaşka bir maceranın içinde bulurken Sefer de birdenbire kendini sokaklarda bulmuştur. Tehlike ise yine en beklenmedik zamanda yine kendini gösterecektir.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Cengiz Bozkurt, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de.