Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey’in kızı niye düğünde yoktu? Çaktırmadan çektiler sahneyi!

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey’in kızı niye düğünde yoktu? Çaktırmadan çektiler sahneyi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam Show TV’de 41. bölümü yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde, bir oyuncu ortada yoktu! Kalabalıkta gözden kaçacağı düşünülse de kimi izleyiciler sosyal medyada o kişinin yokluğunu farketmişti. Ancak düğün sahnesi kalabalık olunca, bir şekilde karakterin yokluğu çok da anlaşılmadı. Kimdi peki bu kişi? İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in kızı Gökçe, düğünde yoktu!

Aslında olay tamamen sağlıkla ilgili. Dizide Gökçe karakterini oynayan Nilsu Berfin Aktaş’ın bir süre önce koronaya yakalandığı öğrenilince karantinaya alınmıştı. Diğer oyunculara ve ekibe de yeniden korona testi yapılmış ancak kimsede rastlanmamıştı.

Yine de yapımcı firma tarafından çekimlere kısa bir süre ara verilmiş, geçtiğimiz hafta da yeniden başlanmıştı. Anlaşılan o ki Nilsu Berfin Aktaş’ın koronaya yakalanmadan önceki son sahnesi de Kuzey ve Güney’in düğün sahnesinin olduğu bölümdü.

Çünkü Gökçe karakterini dizinin düğün sahnesinin bir kısmında gördü izleyici. Düğün sabahı kalkıp kardeşleri ile babasını uyandırdı ve daha sonra giyinmiş süslenmiş bir halde gelini yani Yıldız’ı kuaförden almaya gittiler. İşte bu sahnede Gökçe vardı.

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey'in kızı niye düğünde yoktu? Çaktırmadan çektiler sahneyi! 9

Ancak daha sonraki sahnede fotoğraf çekimleri yapılırken Nilsu Berfin Aktaş ortada yoktu. Bu durum, kardeşleri tarafından “saçını beğenmedi yeniden yaptırıyor” şeklinde geçiştirildi.

Fakat ilerleyen saatlerde de düğünde de Gökçe yoktu. Anlaşılan o ki dizinin bu bölümü için hazırlanan düğün organizasyonu iptal edilmemiş, bir kaç gün ara verilen çekimlere Gökçe karakteri olmadan devam edilmişti. Bir şekilde bölümün yetiştirilmesi gerekirken, kalabalıkta Gökçe’nin de kaynayacağı düşünüldü.

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey'in kızı niye düğünde yoktu? Çaktırmadan çektiler sahneyi! 10

Aslında düğün sahnesinde etraf o kadar kalabalıktı ve herkes ‘hemen evlenseler de yine bir pürüz çıkmasa’ diye öyle tedirgin bekliyordu ki Gökçe’yi çok da farkeden olmadı. Fakat Nilsu Berfin Aktaş, o sahnelerde yoktu!

Aktaş, hafta içinde iyileşti ve dizinin çekimlerine döndü. Aslıhan Güner ile de setten bir paylaşım yaptı. Aşağıdaki paylaşımda Nilsu Berfin Aktaş, Aslıhan Güner’in kendisine “İyi ki geldin, setin neşesi ve enerjisi sensin, sen sette değilken çalışasım bile yoktu” dediğini aktarıyor. Aslıhan Güner ise Aktaş’ın “En çok seni özledim, sensiz her şey çok zordu” notunu düşmüş.

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey'in kızı niye düğünde yoktu? Çaktırmadan çektiler sahneyi! 11

Dizide Gökçe karakterinin en son görüldüğü kuaför sahnesini ise aşağıda izleyebilirsiniz… Bu sahneden sonra karakter ortadan kayboldu!