Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisine Cengiz Bozkurt’tan sonra bir iddialı transfer daha yapıldı!

Kuzey Yıldızı dizisine Cengiz Bozkurt’tan sonra bir iddialı transfer daha yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılında O Şimdi Asrer isimli sinema filmi ile dikkatleri çeken Güneş Emir, 18 yıldır sektörde yer alan ve farklı projelerde bulunan isimlerden birisi… Deniz Yıldızı dizisinde Deniz karakteri ile öne çıkan oyuncu, ayrıca tiyatro oyunlarıyla da biliniyor.

Güneş Emir, A.Ş.K. isimli dizide Melis, Paramparça isimli dizide ise Solmaz olarak ekranda yerini almıştı. Oyuncu Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosuna katıldı. İkinci sezonda iyi performans sergileyen diziye önceki haftalarda Cengiz Bozkurt da katılmış, hikaye daha da eğlenceli bir hale gelmişti.

Kuzey Yıldızı dizisine Cengiz Bozkurt'tan sonra bir iddialı transfer daha yapıldı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Güneş Emir de artık dizinin kadrosunda bulunuyor ve Şahika isimli karakteri canlandıracak.

Güneş Emir, konuk oyuncu olarak dizide yer alacak. Kaç bölüm kalacağı ise henüz bilinmiyor. Ersoy Güler’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde yeni bir yöntem de denenecek.

Kuzey Yıldızı dizisine Cengiz Bozkurt'tan sonra bir iddialı transfer daha yapıldı! 9

Güneş Emir konuk oyuncu olarak yapımda yer alsa da şayet karakter beğenilir ise kadroda kalıcı olmasının da mümkün olduğu belirtiliyor.

Şahika karakteri diziye 19 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 44. bölümden itibaren katılacak.